Alguns protagonistes




I, per si no ens n'havíem adonat...

Guia de visita


Algunes consideracions al voltant d'aquesta pàgina:

- És un lloc que alberga notícies. Ni hi estan totes les que són ni, com és natural, són totes les que hi estan: com qualsevol selecció, la llista és subjectiva.
- Les fonts són diverses publicacions i mitjans informatius valencians. Sempre són citades i des d'ací agraïm la seua involuntària col·laboració.
- Hi ha majoria de notícies del cap i casal per un doble motiu: per la seua pròpia capacitat de generar-les i perquè és la ciutat des d'on es construeix el bloc.
- S'actualitza mensualment.
- Els continguts -les notícies- estan agrupats per mesos i marcats amb categories.
- Deixant caure el ratolí sobre els enllaços o sobre les imatges (de vegades senceres, de vegades parcel·lades en quadrícules) s'obté informació bàsica de la notícia o el seu titular.
- Les notícies apareixen en finestra emergent.
- La millor manera de cercar-hi informació és des de l'entrada ÍNDEX NU, que conté totes les notícies o des de l'entrada ÍNDEX VESTIT, que conté totes les entrades. També podeu cercar al llarg del bloc per mesos o a través de les categories.

Benvinguda


Aquest bloc és la continuació d'aquell rústic projecte anomenat Uns fets, un temps, un país i també està basat en notícies aparegudes als mitjans de comunicació sobre el poble i el territori valencians.

Una vegada comprovat, ahir dia 27 de maig, que no en teníem prou, amb ànims renovats hem decidit començar una nova etapa bloggera.

Impossible saber què pensa eixe 74% de la població valenciana que no ha estat del costat dels vencedors. Tota aquesta gent mereix, sense dubte, el benefici de l'ídem. L'altre 26% constitueix una minoria: gruixuda, espessa i amb la paella pel mànec; però minoria al cap i a la fi.

Si calguera una justificació per a aquest treball, seria ben senzilla: l'autor s'ha tornat boig i ha decidit donar publicitat a tota notícia relativa a les propostes, iniciatives i funcionament de l'actual Govern popular -siga autonòmic o municipal- que no haja quedat ben explicada als seus mitjans de comunicació. A més, per a fer honor al fortíssim sentiment identitari del Partit Popular i a la seua ferma defensa de la llengua pròpia, el bloc estarà en català. El lloc només pretèn conformar un modest magatzem, un calaixet on acumular informació per a qui vulga consultar-la, convertint-se així en un servei complementari i ampliador de l'acció de govern.

Fins que el cor aguante.
Bonifaci Ferrer