Qui ens curarà?


En juliol tornem a trobar-nos de nassos amb notícies sobre l'hepatitis. I sobre la manca de professionals, així com sobre els retards per a aconseguir la certificació de minusvalidesa.

Per arrodonir bé les manipulacions, pinten a Sanitat com un departament ben morós.

Esperar sense desesperar




Les famílies de les víctimes del metro de València no han assistit a l’homenatge oficial, als peus d'un monolit (que no és tan il·legible com diuen) erigit per a l’ocasió.



Malgrat les informacions, garantim que les persones amb dependència no hauran d'esperar molt per a rebre l'atenció que mereixen.


I sobre el territori...


A poc a poc va quedant clar qui mana ací i qui té la clau per a ordenar la ciutat i el territori. Actuacions nobles, com les del Cabanyal i Tabacalera generen respostes injustificades. El consistori del cap i casal posa límit a les denúncies veïnals per sorolls, i a Alcoi acaben quasi a galtades i li donen la culpa als 'excessos urbanístics'.

De qualsevol cosa en diuen cases il·legals (en aquest cas, d'alt estànding).

Mala notícia per a Mundo Ilusión: li haurem de buscar l'aigua a un altre lloc.

Coses de l'ensenyament


Estem enfocant una nova assignatura que no desperta entusiasme entre les forces vives. Els qui sí estan encantats són els ensenyants privats.

Serà per diners?


En l’apartat ‘pasta’, contribuïm al futur de RTVV, i la pena és que tindríem molts més diners si haguérem gestionat un Estatut diferent.

Anem a més


L'alcaldessa de València reparteix terrenys perquè hi haja més progrés a la ciutat. L’ajuntament d’Ontinyent tanca una televisió perquè hi haja més pluralitat. A Fabra li fem saber que no està sol (per si no estava clar) i, a més a més, que la seua família és recompensada:











En assumptes de justícia, el Constitucional dóna la campanada amb una resposta al Consell valencià pels altres Estatuts i per la dessaladora de Torrevella. No podia faltar (és que no se n’oblidaran mai?) l'inacabable cas Fabra:



I sobretot: la vida (?) continua




El tema central del mes ha estat l'expulsió d'immigrants del pont de Campanar -sobre el vell Túria- ordenada per l'Ajuntament de València per tal de millorar la decència de la zona.