Qui té una casa, té un tresor





Conscients que és molt important resoldre el problema de l’habitatge, dediquem els majors esforços a satisfer aquesta necessitat, i som, com sempre, pioners en donar solucions. En especial, a la gent jove.

Eficiència econòmica


S’anuncia el deute de València, però qué són 719 milions per a una gran ciutat com aquesta? I ara diran que és culpa de no gestionar bé els cobraments: què sabran!

Ningú gasta els diners amb la prudència i contenció que nosaltres: amb exquisida atenció a les necessitats educatives, als serveis socials, al dret a la informació, al creixement

Cosquerelles a les orelles


De nou ens pillen amb la justícia al darrere: de l’alcalde de Cabanes, del maldit Teatre Romà, del millor president de Diputació imaginable, de Terra Mítica, de la nostra gent de Beneixama… Fins i tot volen donar-nos lliçons en matèria de llengua! Sabem perfectament què és el que cal fer.

Per a més inri, el tema de l’accident de metro, que no s’acaba mai.

Les dotacions de Justícia no es poden posar en qüestió, per a nosaltres és un assumpte de primera magnitud i li dedicarem la major atenció.

Mireu com es posa l’enemic quan presentem el nostre planter de polítics! Si són un exemple d’honestitat!

Construïm educació


Construïm l’educació dels valencians: un institut que necessita algun arreglet, multitud de col·legis per tot arreu, (per exemple a Tavernes), una flamant Escola d’Idiomes...

Som el referent a tota Espanya per la nostra dedicació i perquè sabem escoltar totes les opinions.

Sense rivals


Però qui pot dubtar que tant la sanitat com els serveis socials siguen unes de les nostres majors preocupacions? Només des de l’enveja, des de la rancúnia, des de la ignorància, des del revengisme, des de la manipulació… El que ningú no pot negar és que som conscients dels problemes reals.

Idees clares


La política propicia que trobes enemics fins a la sopa. Però sabem el que volem i continuarem impertèrrits malgrat el 'foc amic'.

Rajola i medi ambient


En el complot contra el nostre urbanisme hi estan tots: la premsa, la Síndica de Greuges i Europa que ho està per partida doble. I no falta qui ens acusa de saltar-nos avals en el cas de Tabacalera. En fi...






Però nosaltres continuarem com sempre, millorant la qualitat de vida dels valencians, impulsant la creació massiva de vivenda i la bona planificació territorial o l’aprofitament urbanístic de llocs meravellosos –amb l’enfrontament, ja tòpic, dels antivalencians- i a més, sempre garantint la sostenibilitat del territori.

En punt a gestió, som els que millor gestionem l’aigua i en recompensa ens la volen furtar. També els que més fermesa demostrem davant les il·legalitats urbanístiques.

I més cosetes


Recordeu quan els socialistes deien que València es podia visitar en 2 hores? Ho hem millorat amb el disseny de visita a la Llotja.

Si els hotels es buiden en acabar els esdeveniments... plenarem el calendari d’esdeveniments! I promocionarem sempre allò que més ens beneficia: per exemple, el popular esport del golf.

Sabem cuidar el medi ambient: tindrem el millor Ecoparc. Bo, sí, ha tardat una mica. I què? Els temes delicats s’han de fer bé i per això anem a pams; com en la protecció del litoral. I contribuïm a la millora de les condicions ambientals!

En mitjans, podem presumir de televisió autonòmica, sempre entre les millors. I no com altres, que s’instal·len en la il·legalitat i quan fem justícia, demanen ajuda al populatxo.