Hasta aquí hemos llegao


Celebrem el primer aniversari de la nostra victòria electoral desfent-nos d'un incordi insuportable. Perquè és molt greu el que fa aquesta dona! I per si faltava alguna cosa, aquest altre llança la seua rancúnia contra nosaltres! I el colmo dels colmos: vénen de fora a reunir-se, en la seua defensa, en la nostra cara!


Quin meset! Ens han caigut de totes bandes: ens ataquen els fiscals, alguns volen impedir que millorem els paisatges emblemàtics, uns altres ens acusen de falta de transparència, els europeus volen clavar-nos la puntilla, per ací insulten als nostres millors gestors públics, per allà pretenen invalidar la nostra política d’habitatge… Què vindrà després? Hem de corregir això. (Del primer conseller del PP que va a presó, millor no parlar-ne. A més, veieu la catadura de Zapatero, que no el vol indultar).

Per a compensar, alguns indicis permeten suposar que una figura clau de la política valenciana podrà respirar tranquil durant una temporadeta més. I és que estem tan convençuts que Fabra és innocent, que posem la mà on calga per tal de demostrar-ho.

Respecte al recurs al Constitucional pel transvasament català, alguns parlen de rendició, però no ho és. Simplement és que... ens ho hem pensat millor… Ara bé, el transvasament s'ha de construir, per molt que diguen que no és necessari. Fins i tot ja circula publicitat sobre la qüestió...

I un mes més, no podia faltar: els de sempre, protestant. I què, ja ningú no els fa cas.

L'economia? Molt bé, gràcies


Ara que sembla que l’economia no va bé, nosaltres ens hi velluguem de manera fenomenal.

No parem d'impulsar projectes essencials. Projectes per a millorar el benestar de la societat valenciana: amb moltes cases per a viure-hi i molta aigüeta per a beure. Amb moltes ajudes per a aconseguir-ho. Projectes per als nostres majors. Impulsem iniciatives científiques d'alta volada. També la investigació de les nostres arrels històriques. No escatimem esforços per a l'esport, com és ben conegut; clar que no tots els projectes esportius són iguals. Tampoc no escatimem per a educació i col·legis. És coneguda la nostra preocupació en matèria de cultura. Impulsem la immillorable gestió de les Fundacions. Un altre tema de la nostra prioritat: la projecció valenciana en tot el món.

I naturalment, dediquem l'atenció que cal per a gaudir d'una capital en perfectes condicions.



Un dels nostres axiomes: Per als contenidors de cultura farem tots els esforços necessaris. En reparacions, en suport econòmic a l'orquestra de València, en manteniment...

I les infraestructures, siguen de transports, siguen educatives, rebran sempre l’atenció que mereixen. Ah! L'educació, eixe gran repte del nostre govern!

Qui es pot oposar a la marxa triomfal? Per a què volem transparència? El que volem és que les coses funcionen. I nosaltres funcionem. Funcionem i no entrem en discusions gratuïtes.

A més, qui diu que no informem? Menteixen! Som els més transparents! (imatge dreta). Clar que no hi falten els enemics de la pàtria, que poden ser elements europeus, o la premsa adversària amb les seues interpretacions insidioses.

Però la cruel veritat és que el Govern d’Espanya no vol col·laborar, no vol donar-nos el que és nostre. És profundament antivalencià, i no ens cansarem de denunciar-ho i de lluitar contra això. En canvi, les nostres iniciatives són envejables.

Exercici responsable


Controlar amb responsabilitat els continguts televisius és una obligació quotidiana de tot bon governant. També és responsable reprimir iniciatives desviades, encara que alguns no ho comprenen.

Podem dir que la nostra televisió és modèlica i, per tant, no hi ha res a discutir. I podem dir que arbitrem vies imaginatives per a mantenir els subversius anti-Canal9 sota control.

Especialitats de la casa (2)


Especialistes en urbanisme: Un destorb menys; lògic, si ja ni es veu la caseta. Fem les coses a consciència, i això duu temps. En aquest cas, ho sentim profundament per Fabra. I malgrat que ho fem tan rebé, l’amenaça constant d’Europa. Què pesats!

Especialistes en medi ambient:
La seguretat, més important que no l’ecologia (esquerra). I el desenvolupament, més important que no la suficiència hídrica.


Gran idea municipal i gran aportació al desenvolupament de l’energia solar (dreta). D'altra banda, cal anar preparant la gent per a les carreres de cotxes. I malgrat que ho fem tan rebé, encara hem de patir l’enveja, la ràbia i l’antivalencianisme dels socialistes.

Especialistes en habitatge: Hem trobat la manera de reflotar el negoci constructor. I en les adjudicacions, fem esforços perquè no es demoren molt.

Especialistes en infraestructures: Hem lluitat dur per a impedir-ho, però no ha pogut ser. Sobre l'Estació d'Autobusos, a qui li importa, sinó als pobres que no poden viatjar de millor manera. I sí, una mica de mala sort en el gran estadi.

Especialistes en territori: Exaltem al màxim els valors del paisatge.

Ho tenim clar


Hi ha gent que es pregunta si un governant ha d’estar al servei de la política o al servei de la societat. Nosaltres ho tenim molt clar. Sabem quina és l’obligació de tot governant responsable. I ho proclamem sense embuts. Pena que de vegades hem de suportar pressions de les files amigues! I què anem a dir, de les enemigues. Tothom sap que Zapatero odia la Comunitat Valenciana!

Sort que per a alegrar-nos el mes, tenim el nostre equip campió, capaç de fer parar una missa amb bisbe i tot!

Humil apunt de conquestes


En educació i cultura: millors col·legis, més sapiència, justa igualtat, molta preparació, més disciplina, molta innovació, grans museus.

En sanitat: més hospitals, més ambulatoris, més centres de salut, més serveis sanitaris, més professionals.

En serveis socials: més integració, més esperança de vida, més ajudes, més facilitats, més riquesa.

I en participació ciutadana: pels centres escolars, per la millora dels barris, per les ajudes a la dependència, per l’educació i per la política educativa, per la integració d’immigrants, per la política municipal.