Problemes? La gent? On?




El peix en l'aigua


Ens movem amb la mateixa facilitat per tots els àmbits: al món de l’esport rei i altres derivacions esportives, tant terrestres com també marítimes. I al del treball parlamentari, al del funcionament polític, al dels drets de les minories (amb actuació estelar del que algun dia serà el millor Síndic de Greuges possible), al de les municipalitats, al de l’urbanisme respectuós o al del mercat immobiliari.



Ai, perdó!: i sobretot, al de les obres socials!


Però on guanyem bons guardons és en transparència, en l’estricte acatament de les lleis, en llarga magnanimitat amb els mitjans i en pluralitat informativa (o per què penseu que vam reestructurar el mapa de les ones en el seu dia?). I la medalla d’or és... per a l’honest comportament democràtic, per al sagrat respecte institucional, on ja mai més no ens podran trobar en cap falta.

La gestió econòmica no té secrets per a nosaltres, i així tindrem menys despeses, tindrem més sapiència i tindrem més amics. La nostra lleialtat a Espanya està fora de tot dubte. I que Zapatero no ens vinga amb protagonismes barats un dia sí i l'altre també!

De vegades hi ha veus discordants que donen arguments a l’enemic: que sàpien que serem inflexibles amb els rebels. I de vegades no queda més remei que recular (vet ací la mostra de la humiliació), però tothom ha de saber que la nostra consigna és molt clara.

El suau pes del lideratge


Continuem sent una comunitat líder: el nostre pes és determinant en Espanya. I què dir del cap i casal: també som líders!. En eixa línia, malgrat algun petit forat, vessem una pluja de milions en ajuda dels immigrants. I treballem dur per a la satisfacció dels visitants, amb gran ressó fins i tot a la premsa internacional.

Llàstima que alguns no reconeguen la nostra aposta en favor de la família o en favor del desenvolupament econòmic.

Altres 'disciplines'


Portem endavant el nostre impecable nou urbanisme valencià, encara que a algú li pese o algun altre li pose traves. Ho fem a la ciutat de València (amb alguns problemetes), a L’Albufera (també amb alguns problemetes), a Benissa, o a El Vedat.

Continuem apostant per una òptima gestió dels residus o de les energies renovables, així com pel dret a tenir un habitatge.



Creem ciutat, amb fortes inversions urbanes en edificis i en les necessàries infraestructures.

I mantenim el compromís en la protecció del patrimoni.