Quadro d'Honor Popular


Tenim el plaer de presentar l'última versió del nostre Quadro d’Honor Popular, corresponent a juliol de 2008.

En primer i destacat lloc, el ciutadà exemplar del mes (LFCT), digne mereixedor per tants i tants mèrits i també digne deutor de tants i tants suports. Per a coneixement i satisfacció de tota la població.

A continuació, el ciutadà exemplar de la dècada (CFC). Representa tot un exemple per a la societat valenciana, i cal defensar-lo perquè se sent atacat. I també molt vigilat.

I finalment, el ciutadà exemplar de tots els temps (FFB). Com a persones ben nascudes, mai no li ho agrairem prou.

Education for Citizenship and Human Rights


Estem tenint alguns problemetes i vivint algunes tensions, deguts a la nostra espenta pionerística, en especial en assumptes d’avantguarda com ara l’assignatura de Education for Citizenship and Human Rights. Hi ha gent, inculta o malintencionada, que s’hi oposa. Altres, inventen fal·làcies. Nosaltres hi mantindrem l’ordre i la legalitat i el projecte educatiu, que per a això la justícia ens ha donat la raó en aquest tema. Malgrat el que diuen alguns.

Un Metro i una Justícia de primera






Sembla que va ser ahir, i ja hi som, una altra volta. Afortunadament, la sort ha volgut que no passara res. Nosaltres, després de haver-ho aclarit tot, d’haver-hi eixit indemnes, encara continuem donant la cara i, amb total dignitat, afrontant els problemes.

Sensacions contradictòries


La tranquil·litat ens envaeix, ara que ja hem reconduït el tema del Síndic de Greuges.

Però encara hi ha qui ens persegueix amb sanya i ens condemna o ens acusa amb falsedats sense fonament, calúmnies interessades i mentides! I no sols a casa, no: també en la pèrfida Europa ens volen malament! Acusacions ridícules no sols en elles mateixa sinó en qui les formula.

Però nosaltres anem a continuar amb la nostra política liberal i de benestar per a tothom. No volien anglès? Doncs toma anglès! Ajudes a qui crea riquesa. Suport a les creences sagrades. Bolcats en la cultura de la lectura. Un sostre per a tothom i salut per a tothom. Programes d’educació especial. Defensa de la nostra llengua, al cap i casal i per tot arreu. Impuls als creadors cinematogràfics. Facilitant les coses al sector turístic. Amillorament de la xarxa hospitalària...

I amb la nostra valentia característica, defensarem las verdades del barquero.

I sempre, amb la inestimable ajuda de personalitats de la més alta significació.

Poti-poti quotidià


Respecte al pla d’El Cabanyal, hem hagut de fer alguns reajustos, però ara serem més eficaços i ràpids.

Poc a poc aconseguint el nostre propòsit d’ajudar a impulsar els negocis a la CV. Mireu Orpesa, per exemple. O el sector de les guarderies. I què dir de l'oci mesclat amb l'esport? Tot un èxit. Finalment, el sector de la medicina.

A Dénia ja es va notant que alguna cosa està canviant...

En la línia de millorar el benestar dels valencians, anem fent passets: més habitatges, més arbres, més inversions, més esport.

Tal com indica el nostre programa inequívocament, reivindiquem la ciutat amable, les zones verdes, l'estalvi energètic, la mobilitat sostenible, el transport urbà racional, la transparència: que no tornen a dir que no informem sobre la visita pontifical, o sobre l’impacte del circuit, el desenvolupament industrial respectuós, la protecció estricta del territori així com la dels parcs naturals, o la tradicional pesca valenciana.

I, a manera de resum del nostre poder econòmic, quatre extraordinàries notícies: Ens situem entre els millors. Ampliem capital per a la millor informació. Fem que baixen els impostos. Tothom sap que som coherents i justos en les nostres demandes.

Així doncs, és una vertadera llàstima que Zapatero s’oblide dels valencians. "¡Váyase, señor Zapatero!"