La culpa es de Zapatero


Mireu eixos ulls: semblen tan innocents! Doncs amaguen la pitjor de les obsessions: destruir la Comunitat Valenciana. Però no ho aconseguirà! Perquè... SOM CV!!!

La culpa de tot és de Zapatero. I tan cert i tan evident com és això, no entenem com encara hi ha gent que s’ho pren a xufla!

s’entesta a controlar el poder judicial per a fer-nos mal.

ha insuflat el mal a Europa sobre l’urbanisme valencià.

no ha volgut apostar per un esdeveniment que ha fet de València el centre del món.

incita les criatures a votar socialista, i els seus li segueixen les consignes; en canvi nosaltres només tenim l'objectiu més pur: la millor educació dels valencians!

no vol ajudar-nos a promocionar l’esport escolar.

boicoteja tota iniciativa cultural d’importància, però nosaltres situarem l’ímpetu cultural de València al mapa mundial.

està contra l’art valencià; en canvi nosaltres volem posar-lo a l’abast de tothom.

es nega a aportar fons a la nostra Comunitat per a desenvolupar la Llei de Dependència, però bé que mobilitza la seua tropa.

impulsa la catalanització dels valencians i facilita la feina dels traïdors.

fa bandera del canvi climàtic per guanyar-se la simpatia d’ecologistes i radicals; en canvi nosaltres l’afrontem amb rigor.

no vol contribuir a la glòria del nostre emblema cultural, enveja del món.

no respecta l’autonomia de les decisions legítimes de la nostra Comunitat.

ens furta els diners necessaris per a la bona atenció als malalts mentals; però és igual: nosaltres mai no els abandonarem ni els deixarem a l’estacada.

ha injectat a Europa el verí antivalencià.

ens duu a l’abisme per la falta total de mesures contra la greu crisi, però els valencians saben qui els ajuda de veritat.

no ens dóna els diners que necessita la sanitat valenciana. Sort que amb la nostra política combatem tanta maldat!

impulsa la castellanització dels valencians.

oblida el teixit productiu de la nostra Comunitat i té un menyspreu absolut pel nostre patrimoni industrial.

vol enfonsar un transport públic exemplar i la millor xarxa de metro espanyola, i per això no baixa el preu del gasoil.

dota de recursos econòmics per a serveis socials a les autonomies amiguetes i a nosaltres ens castiga.

abandona els joves i a milers de necessitats a la seua sort.

menteix. Com sempre. En canvi, Camps diu la veritat. Com sempre també.

fa perillar la seguretat dels valencians per no finançar els nostres municipis.

Education for Citizenship


La intolerable utilització del sistema educatiu valencià, per part de l’oposició radical, continua generant un riu de notícies. I -molta atenció, perquè tot té un límit- posant a prova la nostra paciència democràtica.

Assetjament i enderrocament


O el que és el mateix, el ‘acoso y derribo’ que eixa mateixa oposició radical està practicant sobre un dels nostres millors conciutadans!

Latrant et scitis estatint praetesquitantes estis


Que ve a dir, més o menys: 'Ladran, luego cabalgamos'. Nosaltres, a la nostra marxa: Ajudes al sector de la construcció. Idees fresques en el món de l'urbanisme. Aplicació escrupolosa de les lleis. Política de transparència total. Utilització racional dels cabals públics. Tractament exquisit dels espanyols universals. Les millors propostes de futur per a València. Promoció incondicional de la nostra producció cultural. Promoció incondicional de la nostra llengua. Ampliació del ventall informatiu. Ajudes a la família. I més ajudes a la família. I més ajudes a la família. I encara més ajudes a la família. Justícia distributiva: equilibri en les ajudes. Estalvi i contenció en la despesa pública. Impuls democràtic: donant exemple a la societat.

Ah! Veieu si seran bones les nostres polítiques econòmiques i de creació d'ocupació, que fins i tot el mateix Zapatero ens les copia...


I, sobre totes les coses, ÈTICA: LA MARCA DEL PP.