Construyendo salud




Raons per a una vaga


Hi ha tantíssimes raons per a una vaga! Però podem resumir-les en una: Zapatero. Com tot el món sap, la situació actual de deteriorament de la justícia, a l’igual que passa amb l’economia, es deu únicament a la desídia de Zapatero, a la insolvència de Zapatero, a la mala gestió de Zapatero. Com restar cecs i impassibles davant aquesta penosa realitat? Com no rebel·lar-se contra un tio que en menys de 5 anys enfonsa l'economia, la justícia, la sanitat...?





Per la seua culpa, patim penúries sin cuento amb el personal i mancances sin cuento de material, queden casos sense resoldre, l’urbanisme pateix atacs brutals i qui sap si no acabarà enfonsant-se tot el sector. En ocasions, ens fan aparèixer com uns dèspotes, quan res s’allunya tant de la realitat. Ens toca donar informació a la gent (veges tu per a què la voldran!) o veure com alguns podran reobrir fàcilment les ferides del passat. Veurem si la justícia és capaç de posar ferms a alguns energúmens que no respecten la democràcia, com també esperem que pose al seu lloc a tota eixa gent... és que no es cansen mai?

Però el pitjor de tot és l’adoctrinament que haurem de suportar. I què trist, que no hem pogut rebentar-lo com calia. I què trist: ara què farem? I què trist: com recuperarem la llibertat de fer el que ens rote? En fi, sort que ha quedat molt clar, com diu el nostre President en una més de les seues frases cèlebres, que la sentència és un VARAPALO per a Zapatero:
I sort, també, que alguns alts representants encara conserven el seny i saben quin és el seu lloc.

Minúcies al pes


Comencem l’any exercitant la transparència informativa, perquè ens la creiem, i ja hem cursat instruccions clares al respecte als responsables. Donem exemple d’austeritat en la despesa pública, malgrat les crítiques insidioses i demagògiques, que menteixen en dir que no ajudem els necessitats. Fals de tota falsedat: complim amb total rigor i ja fa anys que el 0,7% és sagrat per a nosaltres. En tot cas, si hi ha problemes, la culpa és de Zapatero... perdó, de l’ordinador.


Sempre pioners: gràcies al nostre President, una altíssima personalitat ens representarà davant els Estats Units. I sempre capdavanters: gràcies a les grans polítiques del nostre partit en totes les àrees i als grans beneficis dels grans esdeveniments. Incloent-hi els èxits en la millora de la qualitat mediambiental o en la difusió de la nostra cultura o en la implantació de la llengua pròpia. Únicament lamentem l’enveja que certes accions d'estat desperten en alguns...

En l’àrea econòmica, brillem com ningú i donem un repàs al Govern Zapatero: mireu, si no, la renda familiar, els nivells d’ocupació, amb mesures espectaculars alhora que originals, el foment decidit de l'esport, l’estímul de l’obra pública amb els immillorables resultats coneguts, la visió de futur en la planificació urbanística: bé per a millorar la seguretat o bé perquè hi haja més col·legis i també més universitats, la bona salut econòmica de les empreses, les ajudes a la joventut i, en fi, tots els esforços per fer front a la crisi.