Dos anys després...


Ho vam proclamar solemnement després de guanyar de forma grandiosa les eleccions de 2007. Dos anys després, el nostre treball ens porta a les portades periodístiques de tot el món.

En paraules del nostre president:

('...Por desgracia, el TSJ rechazó mi petición de anular el sumario')

Al servei de la societat


Anirem on calga per demostrar que el nostre esforç també ha tingut un correlat de dignitat i d’honorabilitat al servei de tots els valencians. Dels sectors més desfavorits i desprotegits, com la gent major. Mireu els resultats de l’aplicació decidida de la Llei de Dependència, en favor de tanta família angoixada per la necessitat d’ajudes. Milers de persones que han reclamat l’atenció de la Generalitat, i que l’han tinguda sense esperar que Zapatero ens done tot el que ens està negant continuament.

O mireu l’esforç incessant en la millora del transport públic, o en la reparació del deute històric deixat pels socialistes en matèria d’habitatge, ara que la nostra política de vivenda protegida està permetent complir el mandat constitucional sense demores injustificades.

València, Castelló, Alacant... i Mallorca


Des de tots els punts cardinals, la conspiració socialista no descansa. I, des de qualsevol àmbit, busquen, rebusquen i escorcollen amb la vana esperança de veure’ns en la banqueta dels acusats i, a continuació, en la trena!







Però estem desemmascarant-los.

I el nostre valor els posa nerviosos: pobres gilipolles!

Cultura i Educació, la millor inversió


Creiem fermament que invertir en cultura i en educació és la millor opció de cara al futur. Des de l’administració continuem treballant per a millorar la qualitat de la cultura i de l’educació. És per això que impulsem els idiomes, perquè és el que la nostra gent ens està demanant amb claredat.

I construïm nous centres on calga, i donem a la nostra llengua el valor que es mereix, amb els esforços dels nostres responsables públics, i lluitem per la dignificació del valencià a tots els nivells.


I com els resultats deriven de les polítiques culturals actives, ja comencen a veure’n els efectes: una mostra.

Aprofundir la democràcia


Volem aprofundir la democràcia sense oblidar el passat. Garantir l’equilibri parlamentari des dels llocs de responsabilitat que ocupem. Procurar una vida digna als representants de la voluntat popular i als seus servidors, així com una distribució més justa dels diners públics i un tractament igualitari a tots els qui treballen amb l’Administració. Igualtat de drets per a totes les opcions, sense posicions de favor cap a unes o altres. Transparència màxima, és la màxima de qualsevol govern responsable. Sense oblidar la neutralitat, obligada per la llei, que ens fa sentir-nos orgullosos dels nostres mitjans de comunicació.

La nova política de paisatge


Noves polítiques per a conservar, protegir i millorar el nostre territori, un dels més bells del món. Per a un major respecte dels barris històrics i de les construccions que els donen sentit i caràcter. Per a la conservació dels llocs emblemàtics del territori. Per atraure visitants amb iniciatives d’innegable interès, com ara l’extraordinari espectacle anual del motor, tota una font d’ingressos per a la Comunitat, o amb infraestructures imprescindibles per a impulsar el turisme.

Per a la creació de nous espais d’habitabilitat, integrats en l’entorn natural de les nostres comarques i amb els recursos necessaris per a una vida digna.

En definitiva, fem ciutats model en la defensa del mediambient i exemplars en l’ordenació racional de l’urbanisme i de les seues plusvàlues.