Elegante serrín


Sempre hem defensat i defensarem l’interès general, perquè és el que ens mou a fer política i a estar on estem. No hi tenim cap altre motiu. Per això la justicia ens dóna la raó, i ens la donarà tantes vegades com els nostres embogits enemics acudesquen als tribunals. Fins i tot la més alta instància judicial de l’Estat corrobora la política del nostre millor agent:
I, sempre sota la senyera de l’interès general, tenim àmplies mires. És el cas del desenvolupament urbanístic: per exemple, de les zones turístiques més excelses i que més rendibilitat donen als valencians (raó per la qual se les rifen els inversors i operadors més potents), o la rehabilitació de barris degradats on la nostra intervenció és urgent i vital (tenim a muntó de sentències al nostre favor i, com ja hem dit, sempre-sempre cal respectar la justicia).

O el cas de la bona relació que gaudim amb altres entitats representatives de la valenciania,la qual cosa ens permet demostrar amb escreix que l’interès general és la nostra guia, igualet que la magnífica relació que guardem amb el món dels magnates mundials de l’esport.

Hi ha infraestructures imprescindibles per a l’interès general, i sempre hem mesurat molt les diverses alternatives, per tal de preservar el medi ambient i la salut dels ciutadans:
A l’igual que hem preservat el bell paisatge que ens caracteritza, de manera que el turisme responsable puga visitar-nos sense fer-lo malbé.

I l’habitatge, centre de la nostra política decidida, política de llarguíssim abast sols inspirada en l’interès general i especialment en favor dels més necessitats.

Promovem la participació ciutadana: generosament donem la veu als qui –per alguna raó que se’ns escapa– no estan d’acord amb nosaltres, en exquisida aplicació de la democràcia participativa, de la mateixa manera que facilitem l’expressió dels nostres partidaris, en especial si vénen de lluny. Màxima transparència parlamentària i màxim respecte a les minories: no tenim res que amagar; absoluta veracitat en la informació que transmetem; pràctica quotidiana de l’elegància política,

(nosaltres no volem mirar al passat!)

i justificació claríssima de les nostres crítiques (quan denunciem alguna cosa, és que és greu de veritat, i no com altres...).

Que ens inspira l’interès general resulta més que evident en camps com l’educació, on volem innovar i ser, com de costum, capdavanters. I també l’educació infantil, tan maltractada en altres comunitats i per la que nosaltres fem tantíssim. I la nostra llengua, el català, signe de diferenciació i particularitat identitària.

L’atenció als joves, que ansien un futur, queda garantida per la més que excel·lent Diputació de València.
Els serveis socials i concretament l’autonomia personal dels dependents és l’altra gran àrea que permet visualitzar la nostra preocupació per l’interès general. I com no, la preocupació per les dones i pels seus fetus, futurs valencians que defensaran també les essències de l’interès general.

En fi, qui podria qüestionar la nostra dedicació a l’interès general i la nostra coherència al llarg del temps, una actitud responsable i incardinada en la realitat econòmica que liderem? Evidentment, ningú.

Perquè hem sigut, som, i serem els millors.


...continuació...


A més del nostre compromís inel·ludible amb l’interès general, continuem dissenyant l’urbanisme que necessiteu els valencians (cas de La Núcia i cas de Catarroja), continuem fent política amb majúscules, una política incontestable –per contundent– i que es basa en dir la veritat sempre, per dur que resulte a alguns. I, naturalment, tot amb el vist-i-plau assegurat de la Justícia!

Continuem (a diferència del que fa Zapatero) lluitant contra l’atur i lluitant contra la inseguretat en el treball.

Continuem imprimint un ritme imparable als grans projectes, així com a les economies familiars.... dels nostres responsables.

Continuem vetlant per la salut i el benestar de la població, per l’extensió de l’educació en valencià, cada dia més universal, perquè hem ‘trobat’ el camí i no cal que ningú ens l’explique... Per cert, que no pensen tots els ‘gilipolles’ i traïdors que anem a permetre que ens donen lliçons.

Continuem, incansables, creant infraestructures vitals per al coneixement d’idiomes, continuem lluitant contra el fracàs escolar, i continuarem invertint en totes aquestes i altres necessitats de l’ensenyament, ja que ens hem trobat per sorpresa amb nous i suculents ingressos.

Continuem fent divisa innegociable de l’atenció social, amb escrupulosa cura de la problemàtica femenina.


Continuem atenent els transports públics, perquè estem hipersensibilitzats després d’aquell trist incident de fa un temps, i continuem ocupant-nos de les ajudes a la premsa, o de la cura dels espais urbans emblemàtics i del valuós patrimoni rural que tenim.

I continuem ultimant la norma legal més ambiciosa que estimularà com ninguna la participació ciutadana.