Coherència suma


Aquest és un govern que pot presumir de coherència i de perseverança. En el tema del finançament, des d’un principi ens hem mantingut ferms en la nostra demanda, sempre raonada, sempre explicada amb tot detall. Hem posat a la taula tota una bateria de justificacions incontestables, que deixen ben a les clares la justícia de les nostres exigències i la seua equanimitat. Hem negociat fins a l’extenuació amb els millors arguments, avalats per càlculs incontestables, sempre pensant en el conjunt de la societat valenciana. I, quan el Govern espanyol, degut a l’odi que Zapatero ens té als valencians, ha acabat negant-nos tot allò que ens era legítim d’aconseguir, ens hem plantat i, malgrat les dificultats, amb suma valentia li hem cantat les quaranta. Ja està bé! Zapatero ha de saber que mantindrem les nostres exigències fins al final!




Què gran és ser Gürtel!

Com indiquem al nou web institucional, els compromisos del president estan molt clars:

Sense descans (o, en llenguatge militar, per terra, mar i aire) en la recerca d'objectius i projectes per a millorar la qualitat de vida de la societat valenciana, el nostre govern treballa febrilment i no abandona mai les seues responsabilitats. I ho fem amb seriositat, amb honradesa i amb total transparència. No hi ha obstacles per a nosaltres, res que ens puga desviar dels nostres propòsits que assolirem amb dedicació i molts sacrificis. Tenim un president campió!

No sols des de Presidència: des de totes les àrees treballem amb un ritme frenètic. Lluitem contra l'atur i a favor de l'ocupació digna per a tothom. Administrant sàviament els diners, com sols nosaltres sabem fer, reduïrem els impostos i contribuïrem a la millora del teixit productiu valencià. Les nostres empreses tornaran a ser punteres gràcies al nostre ferm impuls.

Més benestar social per a tots! I tant que milloren les condicions de vida de les famílies valencianes! Una de les finalitats més nobles entre totes. Perquè volem que el nivell de vida puge i no posarem límits a això. Com tampoc no tenim límits en l'auxili a les necessitats dels nostres majors, dels nostres dependents, que es mereixen ser tractats amb tota sensibilitat i als qui dediquem esforços destacats.

Així mateix, en l'àrea d'infraestructures i transports, treballem per una xarxa de metro més perfecta -si això és possible-, en mesures d'agilització i seguretat en el trànsit rodat i en la comunicació intercomarcal, gràcies a les excel·lents relacions que mantenim amb els agents responsables. La nostra és una labor que desperta enveja en tot el món:

Iniciatives pioneres en la consecució del plurilingüisme, àmpliament estudiades dins i fora de les nostres fronteres per la seua originalitat i caràcter innovador i presència internacional de les fonts valencianes del saber.

La cultura és la base d'un poble. I com a tal, la respectem i la fomentem al màxim. I en ella, el puntal que és la llengua, que ens fa enorgullir-nos del seu ús quotidià i que mai no usarem com a arma d'enfrontament, de la que mai farem un punt de conflicte: ans al contrari. No podem deixar de parlar de l'esport, una activitat amb què ens trobem absolutament identificats i implicats.

En sanitat: doncs sí, atenció detallada i àgil pels millors professionals, i fantàstics hospitals per tot arreu. Els diners millor gastats, per a la salut dels valencians.

Mimem el teixit productiu, sense parar-nos en barres o en estúpids sentimentalismes. Contribuïm a la major competitivitat de les empreses, mitjançant delicades operacions d'enginyeria financera. Sempre amb especial atenció al buque insígnia empresarial que tant fa per propagar la nostra acció amb pèls i senyals.

Reiterem, ara i sempre, la nostra voluntat de mantenir i potenciar l'horta, un dels més importants senyals d'identitat dels valencians.

Treballem pel paisatge, fauna i flora valencianes. Amb fortes inversions contra els incendis que tant de mal poden fer al nostre territori. Treballem conta la contaminació i ens empleem a fons en la lluita front al canvi climàtic. No es pot demanar més, el nostre compromís amb el medi ambient és total!

Facilitem el treball i l'acció de la justícia, sempre des del major respecte a la seua autonomia i a les seues decisions, sense usar-la de forma partidista o interessada. Perquè al revés que altres, el nostre és un partit polític net, transparent, complidor de les lleis i alhora molt sever amb els que no segueixen el codi ètic marcat.

Estarem sempre en primera línia, en la defensa de les persones i dels seus drets. Totes les veus, fins i tot les discordants, són igualment importants per a nosaltres, i treballem perquè totes siguen escoltades. Perquè la nostra obligació és aspirar a una societat democràtica, i buscar la pau social i el consens quan hi ha conflictes.

El turisme: font d'ingressos, recurs vital del sistema econòmic valencià i imatge de la nostra comunitat en tot el món. Un altre objectiu estratègic d'aquest govern responsable.

Finalment, quina millor manera de treballar per una major participació social que procurar als valencians la informació més veraç i completa: això sí que és educar per a la ciutadania!