Misteris sense resoldre


Atenció a una investigació apassionant, motivada per certes situacions que s’han produït sense una explicació plausible i que preocupen, i molt, als responsables de les diverses àrees. Les instruccions del President Francisco Camps són contundents: s’han d’esclarir totalment, caiga qui caiga i en el menor temps possible. S’ha d’evitar que hi haja alarma social per uns fets que no tenen cap raó d’existir.

I alguns ja els hem resolt, a base de concentració i treball. És el cas de les capses fantasma, que el negociat corresponent ha resolt de forma brillant, o el cas dels destructors clandestins, que han sigut finalment desemmascarats i detinguts, o el molt espinós cas de la comptabilitat enigmàtica, que el President ha conduït personalment en hàbil recerca, fins a trobar-ne l'explicació primigènia.

L’incident més delicat, difícil i polièdric:
ha hagut de ser també solucionat –de manera portentosa– pel nostre increïble President.

No obstant això, d’altres continuen sent una incògnita:
- El misteri del bitxet itinerant
- El misteri de la rialla crepuscular
- El misteri del tren díscol
- El misteri de la recompensa esfumada
- El misteri de la Universitat abandonada
- El misteri dels rics evadits
- El misteri de la llengua inútil
- El misteri de la coherència esquiva
- El misteri de la Comunitat Autònoma més pròspera del món

Benidorm, quanta emoció!


Després que els socialistes han donat el colp de gràcia a l'Estat de Dret, ara volen confondre al poble amb comparacions.

Però no. La cosa està claríssima. Fins un tot un bebè comprendria que els casos de Benidorm i Dénia no s'assemblen en res: quan allò de Dénia no existia cap pacte!

I a més, tothom sap que nosaltres som els més fidels representants de l'ètica política!!!

Un discurs 'de ilusión y futuro'


Mentre nosaltres arrisquem les nostres vides, les nostres hisendes i la nostra salut pel bé de la Comunitat Autònoma Valenciana; mentre ens sacrifiquem pel bé de la nostra joventut, mentre posem tots els mitjans per elevar el nostre nivell educatiu, mentre ens deixem la pell en l'intent de millorar la qualitat de vida dels valencians; mentre lluitem a braç partit per elevar el nivell de benestar del nostres estimat poble i la protecció del nostre estimat territori; mentre lliurem el millor de nosaltres mateixos en la immensa tasca de fer de la Comunitat Autònoma Valenciana l'exemple d'excel·lència que el mòn necessita i del que ens puguem sentir orgullosos; mentre ens dediquem amb enorme afany i amb incomptables sacrificis a defensar l'estat de dret que tant d'esforç va costar aixecar...

...altres es dediquen a mentir per a perjudicar-nos, a perseguir-nos amb fúria, a estendre falsedats sobre la nostra gestió, a maquinar venjances amb crueltat infinita encara que això signifique implantar un règim de terror, a atacar-nos sense compassió (ay, si llegasen al poder) i, en definitiva, a posar totes les traves possibles al progrés d'Espanya, enfonsant per sempre la democràcia.

¡No al régimen de terror!


Secció Economia


Per tot arreu, des del partit popular fem gala de la més sàvia utilització dels diners. No busqueu excepcions. No busqueu comparacions. Els impostos dels pobles valencians, de les capitals valencianes, de les províncies valencianes i de la pròpia Comunitat Autònoma Valenciana tota, estan en les millors mans. Amb eixos capitals fem créixer la cultura, millorem l’educació i protegim l’esport i, al revés que el Govern de Zapatero, demostrem dia a dia que sabem què fer per a lluitar contra la crisi.

Valencians! Valencianes!: Ningú defensarà els vostres diners com nosaltres! Ningú els farà funcionar millor!