Any triomfal: el territori i el medi físic


2009 ha sigut, de lluny, el nostre millor any. Però espereu a veure què farem en el 2010.Prenent com a base el que hem fet enguany, construirem desenes de milers de milions d’habitatges, suficients per a tots els habitants planetaris. Augmentarem la superfície protegida de la Comunitat en 892.440 hectàrees, la major de la terra. Abalisarem els 2.700 quilòmetres del metro valencià per a fer d’ell el més segur de tots. Regenerarem 7.000.000 d’arbres a la ciutat de València, el major pulmó verd urbà del planeta. Per al manteniment de les infraestructures imprescindibles llançarem un gran programa que no ens costarà ni un euro. Mostrarem a l’orbe sencer l’emblema que ens fa sentir-nos orgullosos de ser valencians. Donarem exemple de legalitat en totes les accions i iniciatives que afecten el territori. Construirem 14.833 col·legis i 10.204 instituts de categoria. Mantindrem a ratlla la despesa prevista sense passar-nos-hi ni un pèl. Engrandirem la capital amb fites arquitectòniques a preus ridículs. Construirem 2.300 jardins la mar d’ecològics que seran l’enveja del món. Muntarem 844 carreres de cotxes sense cap cost per a les arques públiques. Farem 1.200 centres de convencions i congressos que estimularan l’arribada del turisme. Implantarem 900 grans superfícies a tots els pobles de majoria popular.

Any triomfal: l'educació i la cultura

Continuarem invertint més de 250.000 euros per alumne en l’ensenyament públic. Junts amb la comunitat escolar assolirem la millor educació del món, inaugurarem una nova etapa que farà de l’oferta cultural valenciana la més esplendorosa, racionalitzarem la inversió en la construcció dels 14.833 col·legis i 10.204 instituts de categoria i tota Espanya sabrà que 2009 ha sigut l’any de la desaparició dels barracons valencians.

Any triomfal: la política

La política: una noble activitat necessària perquè tot funcione bé. Amb decisions emparades sempre per la llei. Amb la coherència que ens és característica. Amb l’honestitat a tota prova dels nostres càrrecs. Amb l’orgull de ser líders en tot. Amb la humilitat de qui tot ho vol per al seu poble. Amb la generositat que a tots alcança. Amb escrupolós seguiment de la separació de poders. Amb l’estendard de la lluita contra la corrupció dels altres. Amb el reconeixement de la diversitat nacional. Amb decisions sempre allunyades del sectarisme, tan perillós. Amb total distanciament del nefast nepotisme i del nefand favoritisme. Amb una aplicació exquisida de la normativa impositiva: sempre baixant impostos, és el nostre lema! Amb el major seny en les decisions interdepartamentals. Amb la grandesa dels poderosos que és misericordiosa amb els desgraciats. Amb la seriositat i la fermesa que ens reconeixen tots els poders polítics d’Espanya. Amb la lluita per la democràcia utilitzant totes les armes a l’abast. Amb la més severa justícia en el repartiment dels diners públics. Amb el respecte per la cultura amb majúscules, res a veure amb la caspa i la cutreria. I amb, com no, la major de les consideracions cap a tots els nostres opositors: com demostra el primer amo de Castelló... i també el segon amo de Castelló.


"...aquí mando yo..."

Eixe és el nostre repte i la nostra aposta, que tindran la recompensa merescuda. Ben aviat.

Any triomfal: l'economia i derivats

Exhibim la marca que ningú més pot exhibir. I arribarem més lluny que ningú en la defensa de l’ocupació, establirem llaços íntims amb els Palaus de la nació vaticana –directament des del nostre propi Palau–. Guardarem zelosament la fórmula del nostre èxit estelar, perquè ningú puga mai igualar-nos al top més top del rànquing intergalàctic, un lloc de privilegi que mantenim orgullosos des de fa molt temps. Garantirem el control més transparent i democràtic de les institucions gràcies a la fidelitat indestructible dels millors funcionaris als que, amb plena generositat, sabrem perdonar algunes relliscades sense importància.

En resum: 10 anys creixent a ritme imparable i convertint-nos en la locomotora econòmica d’Espanya.

Any triomfal: el benestar social i la justícia

Bolcats. En aquest tema, eixa és la paraula exacta.

Bolcats en un òptim funcionament de la Justícia, en la preocupació per la perfecta atenció als malalts mentals, en la correctíssima aplicació de la legalitat en favor dels dependents, en continuar sent líders en aquesta matèria, perquè eixes persones s’ho mereixen tot, en l’empeny destacat per a millorar les seues condicions de vida, en fer de la sanitat pública valenciana la més envejada d’Espanya, en la cura exquisida dels professionals i de les empreses del ram, en el més absolut respecte per totes les opinions que ens ajuden a perfeccionar la nostra acció.