Any triomfal: el territori i el medi físic


2009 ha sigut, de lluny, el nostre millor any. Però espereu a veure què farem en el 2010.Prenent com a base el que hem fet enguany, construirem desenes de milers de milions d’habitatges, suficients per a tots els habitants planetaris. Augmentarem la superfície protegida de la Comunitat en 892.440 hectàrees, la major de la terra. Abalisarem els 2.700 quilòmetres del metro valencià per a fer d’ell el més segur de tots. Regenerarem 7.000.000 d’arbres a la ciutat de València, el major pulmó verd urbà del planeta. Per al manteniment de les infraestructures imprescindibles llançarem un gran programa que no ens costarà ni un euro. Mostrarem a l’orbe sencer l’emblema que ens fa sentir-nos orgullosos de ser valencians. Donarem exemple de legalitat en totes les accions i iniciatives que afecten el territori. Construirem 14.833 col·legis i 10.204 instituts de categoria. Mantindrem a ratlla la despesa prevista sense passar-nos-hi ni un pèl. Engrandirem la capital amb fites arquitectòniques a preus ridículs. Construirem 2.300 jardins la mar d’ecològics que seran l’enveja del món. Muntarem 844 carreres de cotxes sense cap cost per a les arques públiques. Farem 1.200 centres de convencions i congressos que estimularan l’arribada del turisme. Implantarem 900 grans superfícies a tots els pobles de majoria popular.

Any triomfal: l'educació i la cultura

Continuarem invertint més de 250.000 euros per alumne en l’ensenyament públic. Junts amb la comunitat escolar assolirem la millor educació del món, inaugurarem una nova etapa que farà de l’oferta cultural valenciana la més esplendorosa, racionalitzarem la inversió en la construcció dels 14.833 col·legis i 10.204 instituts de categoria i tota Espanya sabrà que 2009 ha sigut l’any de la desaparició dels barracons valencians.

Any triomfal: la política

La política: una noble activitat necessària perquè tot funcione bé. Amb decisions emparades sempre per la llei. Amb la coherència que ens és característica. Amb l’honestitat a tota prova dels nostres càrrecs. Amb l’orgull de ser líders en tot. Amb la humilitat de qui tot ho vol per al seu poble. Amb la generositat que a tots alcança. Amb escrupolós seguiment de la separació de poders. Amb l’estendard de la lluita contra la corrupció dels altres. Amb el reconeixement de la diversitat nacional. Amb decisions sempre allunyades del sectarisme, tan perillós. Amb total distanciament del nefast nepotisme i del nefand favoritisme. Amb una aplicació exquisida de la normativa impositiva: sempre baixant impostos, és el nostre lema! Amb el major seny en les decisions interdepartamentals. Amb la grandesa dels poderosos que és misericordiosa amb els desgraciats. Amb la seriositat i la fermesa que ens reconeixen tots els poders polítics d’Espanya. Amb la lluita per la democràcia utilitzant totes les armes a l’abast. Amb la més severa justícia en el repartiment dels diners públics. Amb el respecte per la cultura amb majúscules, res a veure amb la caspa i la cutreria. I amb, com no, la major de les consideracions cap a tots els nostres opositors: com demostra el primer amo de Castelló... i també el segon amo de Castelló.


"...aquí mando yo..."

Eixe és el nostre repte i la nostra aposta, que tindran la recompensa merescuda. Ben aviat.

Any triomfal: l'economia i derivats

Exhibim la marca que ningú més pot exhibir. I arribarem més lluny que ningú en la defensa de l’ocupació, establirem llaços íntims amb els Palaus de la nació vaticana –directament des del nostre propi Palau–. Guardarem zelosament la fórmula del nostre èxit estelar, perquè ningú puga mai igualar-nos al top més top del rànquing intergalàctic, un lloc de privilegi que mantenim orgullosos des de fa molt temps. Garantirem el control més transparent i democràtic de les institucions gràcies a la fidelitat indestructible dels millors funcionaris als que, amb plena generositat, sabrem perdonar algunes relliscades sense importància.

En resum: 10 anys creixent a ritme imparable i convertint-nos en la locomotora econòmica d’Espanya.

Any triomfal: el benestar social i la justícia

Bolcats. En aquest tema, eixa és la paraula exacta.

Bolcats en un òptim funcionament de la Justícia, en la preocupació per la perfecta atenció als malalts mentals, en la correctíssima aplicació de la legalitat en favor dels dependents, en continuar sent líders en aquesta matèria, perquè eixes persones s’ho mereixen tot, en l’empeny destacat per a millorar les seues condicions de vida, en fer de la sanitat pública valenciana la més envejada d’Espanya, en la cura exquisida dels professionals i de les empreses del ram, en el més absolut respecte per totes les opinions que ens ajuden a perfeccionar la nostra acció.

Cap i casal


Des del cap i casal liderem la recuperació econòmica i la regeneració democràtica d’Espanya!


Del 'paseo' ... al 'paseíllo'


Del ‘paseo’ al ‘paseíllo’. O al revés. Un recorregut juganer per les últimes fites que hem marcat. (Ah! Les oques no amaguen res)

La _missió


A les profunditats de l'orient espanyol, un home bo de la nostra elit intenta dur la civilització a una tribu nativa, perdulària i analfabeta. Ara, després d'anys d'esforços i marcat pel seu destí, aquest home presenta els objectius més destacats del seu treball: és la seua __missió ineludible.


Líders en esdebundícia


Malgrat tots els intents de paralitzar-nos, el nostre heroisme, la nostra generositat, la nostra entrega sacrificada, continuen donant fruits gràcies a l’esforç continuat, entossudit, constant, que no cessa ni cessarà mai, mal que li pese al Gürtel, al Garzón o al Zapatero, perquè SOM DE RAÇA! ...

Estenem una perfecta xarxa sense descans, amb les millors infraestructures, perquè tots els valencians puguen gaudir-ne sense discriminació: a les ciutats i també a les comarques.

Invertim amb seny, perquè totes les decisions econòmiques estan sempre guiades per la racionalitat, l'equilibri i l'objectivitat. I lluitem contra la crisi, com no! Els resultats estan a la vista. I res no haguera estat possible sense coherència: sabem exigir igual a uns que a altres.

La nostra preocupació pel medi ambient no admet comparacions. En qualsevol de les seues vessants, sempre hi ha una actuació decidida del govern valencià. Per exemple: planifiquem el territori i l'urbanisme amb la cura més exquisida.

Lluitem per lo nostre: per exemple, hem col·locat un producte genuïnament valencià al top de les llistes de consum. La sanitat exhibeix unes xifres envejables, mai no ha estat en millors mans, gràcies als mitjans posats a la seua disposició i al control ferm de la conselleria.

I com a resultat, proclamem que hem aconseguit elevar la Comunitat Valenciana a les més altes cotes de preperdulència, triverasilitat i esdebundícia! El món sencer està en deute amb nosaltres!

Gürtelades divines



Arreu del món és sobradament coneguda la religiositat dels valencians, i no menys proverbial resulta ser el fervor de les valencianes. És just, doncs, i a ningú no ha d’estranyar, que Déu envie a valencians i valencianes la seua recompensa i que el Vaticà els estiga eternament agraït.

Bots i barrals

A bots i barrals o a poalades, com vulgueu, el cas és que ja hi ha qui està suggerint que canviem el logo.

Ah!, però el nostre president havia fet una promesa, totalment seriosa:


I, malgrat haver-se explicat ja, continua caient-nos de tot!:


Sort que, en mig de la gran pluja, ha tingut lloc la clàssica gala de nomenament de... la PARELLA DE L’ANY!

PARAULA DE PRESIDENT!

¡TE APOYAMOS, SEÑOR!

No estigues trist, amic


Yo soy el camino


Yo soy el camino, y la verdad, y la vida. Quien venga a mí no tendrá hambre ni sed. Quien crea en mí vivirá para siempre. Quien comulgue conmigo verá la luz eterna. Sólo en mí está la gracia perdurable. Quien esté contra mí lo pasará crudo. Quien se aparte de mí arderá en el fuego eterno.

Yo soy el camino, la verdad y la vida. Y la única palabra sensata es la mía, porque en ella están incluídos todos los españoles:


Misteris sense resoldre


Atenció a una investigació apassionant, motivada per certes situacions que s’han produït sense una explicació plausible i que preocupen, i molt, als responsables de les diverses àrees. Les instruccions del President Francisco Camps són contundents: s’han d’esclarir totalment, caiga qui caiga i en el menor temps possible. S’ha d’evitar que hi haja alarma social per uns fets que no tenen cap raó d’existir.

I alguns ja els hem resolt, a base de concentració i treball. És el cas de les capses fantasma, que el negociat corresponent ha resolt de forma brillant, o el cas dels destructors clandestins, que han sigut finalment desemmascarats i detinguts, o el molt espinós cas de la comptabilitat enigmàtica, que el President ha conduït personalment en hàbil recerca, fins a trobar-ne l'explicació primigènia.

L’incident més delicat, difícil i polièdric:
ha hagut de ser també solucionat –de manera portentosa– pel nostre increïble President.

No obstant això, d’altres continuen sent una incògnita:
- El misteri del bitxet itinerant
- El misteri de la rialla crepuscular
- El misteri del tren díscol
- El misteri de la recompensa esfumada
- El misteri de la Universitat abandonada
- El misteri dels rics evadits
- El misteri de la llengua inútil
- El misteri de la coherència esquiva
- El misteri de la Comunitat Autònoma més pròspera del món

Benidorm, quanta emoció!


Després que els socialistes han donat el colp de gràcia a l'Estat de Dret, ara volen confondre al poble amb comparacions.

Però no. La cosa està claríssima. Fins un tot un bebè comprendria que els casos de Benidorm i Dénia no s'assemblen en res: quan allò de Dénia no existia cap pacte!

I a més, tothom sap que nosaltres som els més fidels representants de l'ètica política!!!

Un discurs 'de ilusión y futuro'


Mentre nosaltres arrisquem les nostres vides, les nostres hisendes i la nostra salut pel bé de la Comunitat Autònoma Valenciana; mentre ens sacrifiquem pel bé de la nostra joventut, mentre posem tots els mitjans per elevar el nostre nivell educatiu, mentre ens deixem la pell en l'intent de millorar la qualitat de vida dels valencians; mentre lluitem a braç partit per elevar el nivell de benestar del nostres estimat poble i la protecció del nostre estimat territori; mentre lliurem el millor de nosaltres mateixos en la immensa tasca de fer de la Comunitat Autònoma Valenciana l'exemple d'excel·lència que el mòn necessita i del que ens puguem sentir orgullosos; mentre ens dediquem amb enorme afany i amb incomptables sacrificis a defensar l'estat de dret que tant d'esforç va costar aixecar...

...altres es dediquen a mentir per a perjudicar-nos, a perseguir-nos amb fúria, a estendre falsedats sobre la nostra gestió, a maquinar venjances amb crueltat infinita encara que això signifique implantar un règim de terror, a atacar-nos sense compassió (ay, si llegasen al poder) i, en definitiva, a posar totes les traves possibles al progrés d'Espanya, enfonsant per sempre la democràcia.

¡No al régimen de terror!


Secció Economia


Per tot arreu, des del partit popular fem gala de la més sàvia utilització dels diners. No busqueu excepcions. No busqueu comparacions. Els impostos dels pobles valencians, de les capitals valencianes, de les províncies valencianes i de la pròpia Comunitat Autònoma Valenciana tota, estan en les millors mans. Amb eixos capitals fem créixer la cultura, millorem l’educació i protegim l’esport i, al revés que el Govern de Zapatero, demostrem dia a dia que sabem què fer per a lluitar contra la crisi.

Valencians! Valencianes!: Ningú defensarà els vostres diners com nosaltres! Ningú els farà funcionar millor!

La cançó del bienni


Després de l’èxit clamorós de la cançó del trienni 1993-1996 ("¡Váyase, sr. González!"), que va acabar fent mossegar la pols als majors enemics de la pàtria, ens hem llançat a promocionar, a tota ‘costa’, la que -de moment- és ja la cançó del bienni: "¡VÁYASE, SR. RODRÍGUEZ!". Un tema que gràcies a la seua qualitat intrínseca està sonant contínuament i que ja està produint grans i avantatjosos efectes entre la població valenciana, de manera que, amb tota seguretat, aviat ens desfarem també d’eixos maleïts antivalencians que governen Espanya.

No fan més que ofendre’ns, perseguir-nos, atacar-nos, crispar la societat valenciana... És evident: què podríem esperar d’aquells que van ser capaços d’organitzar el repugnant atemptat de l’11M! Però quan s’ha vist que nosaltres podem tenir la culpa de res! Miserables inquisidors, instal·lats en totes les institucions amb un únic i doble objectiu: fer desaparèixer el nostre Partit i matar la Comunitat Valenciana.

Doncs no ho aconseguiran! "¡VÁYASE, SR. RODRÍGUEZ!".

És de justícia

Com va dir la nostra lluminària jurídica, Federico Trillo, vivim temps convulsos contra Montesquieu. Però nosaltres... sempre al costat de la justícia! Que ningú no puga dir que el govern valencià no respecta les sentències o s’hi passa les decisions judicials pel forro! Les nostres actuacions, que sempre tenen l’interès general o l’augment de la qualitat de vida de la societat valenciana com a objectiu, sempre són respectuoses amb les conclusions dels tribunals, que per a això estan. Hi tenim un compromís de total col·laboració.

Nosaltres mai no influïm en les seues actuacions, mai no fem política amb aquesta qüestió sensible de l’Estat. I no com altres, que davant l’evidència absolutòria del TSJ pretenen desqualificar-nos amb la gastada retòrica de l’amistat... Doncs, encara que els rojos no ho entenguen, ben és conegut que "Qui té un amic, té un tresor". I ja no vull dir-te, si en tens dos... O tres...

(continuarà...)

Mejorando lo presente

Però a pesar del Govern d’Espanya, la nostra Comunitat Autònoma continua immersa en un impressionant corrent ‘a xorro’ (com va assenyalar el nostre president) i cada dia que passa ens és més difícil superar-nos a nosaltres mateixos en els assoliments socials, econòmics, educatius i de tot tipus que portem liderant 14 anys.

Per què tenim el millor transport públic del món? Ahí està, per demostar-ho, una xarxa de metro que és l’enveja de tots. Ens mou l’enorme responsabilitat que ostentem i la inequívoca sensibilitat cap als ciutadans. Malgrat les males llengües.

Per què tenim el millor destí turístic del món? El treball de molts anys, la dedicació febril a aquest sector econòmic, la inversió en infraestructures i obres, el respecte als nostres visitants, el convenciment que l’esport és la pedra angular de la convivència i l’aposta clara per les grans cites mundials que suposen grans ingressos i molts llocs de treball, han fet que, amb orgull, puguem presumir de ciutat líder, una ciutat on els turistes mai no sentiran cap tipus de molèstia.

Per què tenim la millor sanitat del món? Un altre dels nostres compromisos, inherent a l’estat del benestar que impulsem, és el dret a una sanitat eficaç, un sistema modern i universal. Sense reparar en despeses: els valencians s’ho mereixen!

Per què tenim la millor atenció social del món? Perquè la família és objectiu prioritari d’aquest govern, perquè hi dediquem els recursos necessaris, perquè sabem que la força d’un país són els seus immigrants, perquè tot el que fem pels dependents sempre serà poc, perquè la qualitat d’una societat es mesura per la qualitat de l’atenció als seus majors.

Per què tenim la millor situació econòmico-financera del món? És norma de la casa mirar amb lupa les despeses, per a evitat situacions difícils o de perillós descontrol. Per això, pels nostres savis moviments, sempre tenim la caixa plena. D’altra banda, analitzem escrupolosament en què invertim en cada moment i no ens deixem dur per alegries conjunturals ni per promeses espúries de magnats que sols volen el seu benefici. I sempre des de la transparència i la sinceritat amb la població, que en cada moment sabrà, sense embuts, què estem fent per la comunitat.

Per què tenim la millor educació del món? Portem gairebé dues dècades construint les millors infraestructures educatives. No tenim cap dubte que l’educació és el major puntal del futur.

Per què tenim la millor gestió del territori, del patrimoni i del medi ambient del món? Mireu les contundents actuacions contra els incendis o contra les riuades. O la protecció de les nostres terres més emblemàtiques o dels nostres paratges naturals. I a València, per exemple, hem de dir als descreguts que alguna raó tindríem quan vam crear la primera regidoria municipal del canvi climàtic del món. Tot s’ho mereix la ciutat més verda del planeta!

I, finalment, per què tenim el millor nivell de democràcia del món?! Per a nosaltres, la política no és una via cap a l’enriquiment personal, ni al lluïment egoista. És una noble activitat que reconeixem, fins i tot, als nostres pitjors enemics. Morirem en l’intent d’aprofundir en la democràcia i en la lluita pel dret al pluralisme i a tota la informació, drets sagrats pels quals sentim el major dels respectes. I sempre amb la veritat per davant.

A veure qui és capaç de millorar tot això! Ni nosaltres mateixos!