Esdeveniments consuetudinaris


Succeïts consuetudinaris que esdevenen a la rua valenciana.

València: bressol universal de l’art modern. Paradigma de la promoció del medi ambient entre la joventut. Epicentre d’una terra pionera en la protecció del territori, d’una Comunitat Autònoma Espanyola Valenciana imitada per propis i estranys. Centre de gravetat d’una regió emissora de cultura al món sencer. Consagrada a una patrona que simbolitza la nostra voluntat de dedicació estoica als desemparats...

En aquesta ciutat que és l’enveja d’Europa per ser model de planificació respectuosa, uns forasters van eixir al carrer a manifestar-se, tal com ho va mostrar la nostra televisió, la millor eina informativa al servei dels valencians, modelo d’imparcialitat, objectivitat, transparència i pluralisme (i no com altres, que fan pena). El motiu era agredir les nostres sagrades institucions, que tan seriosament treballen per a prendre les decisions més encertades. Però el govern del partit popular, ferm el pas, mirada al front, continuarà implacable aplicant la legalitat per a la més sana consecució de l’interès general, que és l’únic objectiu que sempre ens guia. Des de la fortalesa, des de la coherència.

Perquè a nosaltres no se’ns pot acusar de favoritisme, amiguisme o nepotisme o com collons es diga això, ja que som extraordinàriament escrupulosos en el repartiment de prebendes i concessions i complim al milímetre les normes, els terminis, les formes.

Nosaltes som justos: alcem la veu contra qualsevol perjudici als valencians. No intoxiquem, no manipulem, no mentim. No apel·lem a les baixes passions. No faltem al degut respecte que ens mereixen els adversaris. Pel contrari, podem exhibir orgullosos un exemplar comportament cívic i una digna generositat amb els contraris. Qui vulga, que n’aprenga!

Sense justícia no som res


El PP, sempre amb la justícia! En la nostra defensa aferrissada de la justícia, ens manifestem, una vegada més, fidels cumplidors de la mateixa i paladins en la vigilància del seu compliment. Totes les institucions que liderem col·laboren amb la justícia, perquè ella motiva sempre les nostres actuacions i perquè ella representa la garantia del manteniment de l’harmonia entre les persones. Perquè, com nosaltres, la justícia és ètica, és equitat i és honestedat. I perquè el primer objectiu del PP és el benestar i la felicitat de tots els valencians, encara que siga a costa del nostre sofriment i cansament. No caurem en la trampa d’utilitzar la justícia per a fer política, i molt menys per a servir-nos d’ella per als nostres (legítims) interessos econòmics personals o per als nostres (legítims) interessos electorals. Som així.

¡Viva la gente!


El PP, sempre amb la societat! I sempre a favor dels aturats, vertaders necessitats en el moment actual, a favor dels professionals, motors imparables del nostre futur, a favor de rebaixar les càrregues a les empreses que ja pateixen prou, a favor de la fantasmologia, ciència que ens aportarà grans coneixements, a favor de la investigació amb un sac de milions, a favor de la recuperació arquitectònica dels barris, a favor de les infraestructures de l’aigua, a favor del patrimoni urbà, a favor del sector automobilístic i si és de carreres millor, a favor de l’ensenyament públic i gratuït, a favor de la llibertat religiosa catòlica... a favor, permeteu-nos la metàfora, de l’elegància.

Perquè tenim un equip que, treballant junts, aconseguirem el miracle! Uns a València, altres des de Madrid: tots espentant en la mateixa direcció! Tots donant exemple i mostrant al món que, si es vol, es pot!

I el nostre líder? On és el nostre líder? Vet ací el nostre líder: en la seua capella, renovant ànims per a afrontar la lluita! A aquestes alçades, els humans ens preguntem: ¿De dónde saca pa tanto como destaca?