Compromís contra la crisi


L’economia continua marcant la pauta de l’actualitat i nosaltres, compromesos amb la immediata sortida de la crisi, continuem donant exemple de racionalitat. Siga en rehabilitació dels nostres barris més emblemàtics, o en l’esport que tantes glòries i importància ens dóna, en la vigilància forestal de les nostres muntanyes, o en la contenció de la despesa sanitària, tan urgent en els moments actuals. O fins i tot en la imprescindible seguretat dels nostres líders.

A Espanya ja hem marcat fites irrepetibles. Tots es fan creus de com el poble valencià camina cap al seu futur. Regió capdavantera d’Espanya! Donant la nota! I d’entre tots els pobles valencians, Alacant: paradigma de creixement, ocupació, prosperitat, benestar, inversions, equipaments.. La millor terreta del món!

I des de l’estranger? Doncs també és lògic que es fixen en nosaltres. Perquè som un exemple de rigor i coherència. El millor dels exemples, com quedarà demostrat quan eixirem els primers de la crisi econòmica mundial.

I és que totes aquestes coses són summament importants.

Compromís amb la bona governança


Com els bons pares, sempre estem atents a les necessitats dels nostres fills encara que ningú se n’adone. Si no els cuidem nosaltres, qui ho farà? Si no els eduquem nosaltres, qui ho farà? Si no els ensenyem nosaltres a comportar-se, qui ho farà? Doncs que vagen prenent nota...

Com els bons pares, cuidem de l’ecosistema que deixarem als fills: a nosaltres no se’ns acut tirar aigua al mar, com fan els catalans de Zapatero per per a no donar-nos-la als valencians. Cuidem el medi ambient complint escrupolosament els mandats de Kyoto. De la mateixa manera, vetlem per un urbanisme just i equilibrat: no hi ha res que no poguem arreglar!

Com els bons pares, som honestos i no fem política sols per als nostres interessos. No com els d’esquerres, que amaguen al personal els seus guanys i rendes reals! Tractem a tots per igual, sense favoritismes ni amiguismes: el rigor i la justícia són la nostra guia. I, molt important: no volem saber res dels violents; quede clar que, si estem disposats a delinquir, és perquè el fi ho justifica!

I tornant a ZP: com és possible que els socialistes ens vinguen una i altra vegada amb la matraca del Papa? No hem quedat ja que la culpa de tot la té Zapatero? És que no està prou clar? Quantes vegades haurem de repetir-ho?

Compromís amb el benestar valencià


En el març de les millors Falles de la història, ratifiquem la nostra voluntat de dur el benestar valencià també a les més altes cotes possibles. L’educació pública, pilar bàsic de la societat, ens mereix la major consideració i per tant li dediquem bona atenció, bons diners, bona legislació i, naturalment, bons controls. Gràcies a això aconseguim que la societat valore el nostre sistema com el millor de tots. Alenem l’expressió cultural, sense fòbies ni censures, i és tal el nostre compromís, que protegirem dels bàrbars totes aquelles activitats que s’ho meresquen. El pròxim BIC serà, a no dubtar-ho, la paella valenciana. I ja posats, després vindrà la música: estem bolcats en la música valenciana, viver d’artistes com no hi ha un altre igual.

Ah! I no oblidem la internet: un marc universal on marquem la diferència i on, a diferència de l'esquerra esperpèntica, no sabem què és fer el ridícul.