Terra d'oportunitats


Per fi! Ja podem ben dir que hem aconseguit convertir la Comunitat Autònoma Espanyola Valenciana en el que tota la vida hem volgut que fóra: LA TERRA DE LES OPORTUNITATS!!!Oportunitat de col·locar els diners on millor estan. De posar València al mapa... per a què ens vegen bé de nit. De convertir les escombraries en riquesa de la bona. D’invertir en les millors societats anònimes. De retre el millor servei (encara que siga l’últim) als nostres. Oportunitat per a aconseguir l'educació que necessiten els valencians. De triomfar en l’Olimp de l’arquitectura. De multiplicar els pans i els peixos en quantitats astronòmiques. De demostrar a tothom qui som i sobretot per què ho valem. Oportunitat de dotar als nostres organismes d’una xarxa informàtica collonuda. De trobar, per fi, una estupenda ocupació sòlida i ben remunerada. De racionalitzar, ja era hora en l’administració pública, els recursos. Oportunitat excel·lent per als fabricants d’autos (immillorable ocasió, amb l’èxit que estan demostrant els nostres parcs temàtics!): la millor prova de la nostra aposta per la coherència. D’ajudar als que veritablement ho necessiten més que ningú. De vestir bé, segons la consigna apolínea que sempre segueix el nostre govern... Ah! i de franc. Oportunitat única per a periodistes sensibles que saben el que volen: Oportunitat, també, de demostrar l’avanç tecnològic de les nostres empreses punteres. D’estar al mapa de les ciutats més importants: que tot el món ens assenyale. De liderar les llistes (a qui li importa si és per davant ...o per darrere). D’ampliar l’oferta culinària (mos volien furtar la paella! Bueno, si es tracta del PP, com és nostra, és d’ells). De tenir els millors ambaixadors per ahí rodant (i per a què necessitarem papers si és pel bé de la comunitat). Oportunitat d’ajudar a un bon company: això sí, transparencia ante todo, no tenemos nada que ocultar. Oportunitat per a obrir, poc a poc però sense pauses, un gran futur als joves. De garantir la màxima rendibilitat als nostres negocis.

Oportunitat, en fi, de posar al seu lloc als malandrins socialistes, amb tota la càrrega de justícia que impregna les nostres actuacions.

El dia a dia


A benefici d'inventari:

Som un partit que creu en la dació d'explicacions. Igual que assumim sempre les nostres responsabilitats, encara que s'intente acusar-nos falsament.

Reconeixem els valors dels antagonistes perquè això permet enfortir la democràcia: també és una responsabilitat que exercim, a l'igual que la total transparència.

Fem valer cada euro públic per treure-li el millor suc possible de cara a la societat. Amb eixos diners fem possibles els equipaments que necessita el poble i que permeten que el creixement del progrés humà valencià continue imparable. Una gestió eficaç que és valorada molt positivament pels nostres col·laboradors. Som... garantia.

Volem el millor per als valencians, que saben que el nostre objectiu és fer una comunitat pionera, una comunitat sense rastres de brutícia ni cap irregularitat.

Tot això té el seu reflex en els mercats financers internacionals i en els agents econòmics nacionals, que ens adoren pels nivells baixíssims de deute.