Correm *


Practicar l’elegància social del regal no està renyit amb una bona gestió de les nostres empreses, que tan excel·lents resultats ens estan donant gràcies a la política transparent del nostre govern i a la sàvia utilització dels recursos econòmics.

Precisament aquest savoir fer ens permet triomfar amb una visita tan extraordinària com la del Papa, sempre amb la col·laboració d’experts molt importants que saben el que es porten entre mans. On intervenim aconseguim èxits que no per esperats són menys gratificants. I si la justícia ens fa costat, ja podem quasi dir que toquem el cel sense passar pel confessionari.

I és que les nostres connexions són meravelloses!

* Wikileaks s'equivoca: no pot ser 'corrupció en Emarsa'... tampoc no pot ser 'corrupció en marxa'. Deu voler dir allò que el nostre gran President va assenyalar fa temps, amb gran clarividència.


Batent rècords


El President de la Generalitat ha afirmat rotundament quin és el seu objectiu prioritari. Al contrari que l'impresentable de Zapatero, que es comporta com un veleta irresponsable, el nostre President continua fidel a la coherència que el caracteritza. Com en 2008. Com en 2007. Com en 2007 també! I com en 2006!! I com en 2004!!! Francisco Camps: batent rècords!!!

Bones pràctiques


Per a finalitzar l'any, presentem un resum de l'última versió del Catàleg de Bones Pràctiques. A imitar, de forma imprescindible, per tots els governs autonòmics, locals i estatals del món.

Bona utilització dels procediments administratius.
Màxim respecte a les instàncies judicials.
Totes les facilitats per als estudis sobre els serveis que proporcionem.
Total suport a la cultura (en determinats casos, a l'escultura).
Seguiment exacte de la normativa impositiva.
Generosos beneficis impositius a la nostra gent (al revés que l'esquerra).
Àmplies mesures de discriminació positiva cap a les dones.
Respecte solemne per totes les víctimes esdevingudes al nostre territori.
Patrocini incondicional a la investigació valenciana.
Equilibri absolutament democràtic en la composició de les institucions.
Seriositat en els grans projectes d'infraestructures, ben pensats i executats.

Exemple per a tots


És així com hem aconseguit ser un exemple per a tots. El camí recorregut no ha estat fàcil. Hem hagut de prendre mesures fermes, inspirats només en els beneficis per a la població i en l'obtenció de la millor qualitat de vida per als nostres ciutadans.

Hem portat la riquesa de la Comunitat Autònoma Espanyola Valenciana a la més alta cota possible, demostrant alhora la preocupació pels sectors més dèbils de la societat, en un esforç sense precedents reconegut per les pròpies institucions valencianes de control. Referents en tot el món per la defensa del medi ambient i de l'equilibri ecològic, el nostre govern destaca per haver creat la hisenda pública més seriosa i per disposar d'una complexa i delicada xarxa d'empreses públiques que donen, dia rere dia, tota classe de serveis al poble.

Per a tot això comptem amb les eines més adients, que estan donant un resultat aclaparador.

No són d'estranyar, doncs, els pirops continuats que ens dediquen des de tots els àmbits.

Grans invents


Sempre ho hem dit, i ho mantenim: els grans invents són la base i l'altura de la nostra prosperitat.

Contra els retalls


Com a governants responsables que som, rebutgem els retalls despiatats que està fent Zapatero, que sols porten a la ruïna econòmica i social. Nosaltres impulsem altres tipus de mesures que aconseguiran el miracle d'enfortir l'economia valenciana i ens permetran continuar sent la locomotora d'Espanya. Què dic d'Espanya! Del món!!!