Brigada anticorrupció


En una més de les innombrables mesures que hem pres des del nostre Partit Polític Popular per a la regeneració de la nació, hem impulsat i creat la BRIGADA ANTICORRUPCIÓ amb el noble objectiu de tallar d'arrel i en sec totes les males pràctiques que s'estan duent a terme a Espanya, i que s'estan perpetrant especialment a la nostra Comunitat Autònoma Espanyola Valenciana per culpa de Zapatero. No tindrem pietat amb aquests delinqüents corruptes que estan socavant les arrels morals de la nostra pàtria i les essències més pures de la nostra societat. Acabaran tots jutjats i condemnats per aprofitar-se de la seua posició política per a créixer i fer créixer a les seues famílies i amistats. Caiga qui caiga!

Pla confiança

Com ja és ben sabut fins a l'últim racó d'Espanya –què dic d’Espanya: d’Europa!–, gràcies a Zapatero la deriva de la sagrada nació és caòtica, el rumb està definitivament perdut i les dramàtiques bandades que pateix la nau amenacen la vida de la nostra unitat de destí en l'universal. Ens dirigim directament al caos, si no tallem amb valentia aquest gravíssim problema que posa la nostra pàtria en perill imminent d’extinció. Ara és el moment d'aixecar esperances d'un futur millor, un futur que arribarà amb nosaltres i amb el nostre fantàstic... PLA CONFIANÇA! La nostra manera d'ofrenar noves glòries a Espanya! Què dic a Espanya: a Europa!

Valencians! Deixeu-vos dur en braços de la nostra puixança! Valencians, tingueu memòria! Amb el nostre comandament, el salt cap endavant que donarà la comunitat serà tan gran que podríem xafar la lluna. Estem en un moment decisiu, en què la unitat permanent, ferma i indestructible del nostre partit popular permetrà prestar el millor servei als ciutadans, que al·lucinaran (si és que no estan al·lucinats ja) en veure on els portem: líders en ocupació... pública, primers en Dependència, paladins en llengua autòctona, destacats en medi ambient, matrícula en sanitat, excel·lència en educació, model en floricultura. I, amb el nostre mascaró de proa, campeons en cultura! Tenim líders exemplars i amb un expedient brillantíssim!

Xe, feu-nos cas! Perquè nosaltres som intel·ligents, audaços, llestos com ningú!

Tot el contrari que el govern de Zapatero. ¿Què podem esperar d’un govern i un partit socialista que ens margina, ens odia i ens vol fer desaparèixer de la faç de la terra?

Justícia nostra


La justícia és la concepció que cada època i cada civilització tenen sobre el bé comú i el sentit de les seues normes jurídiques. Doncs bé, nosaltres tenim la nostra, que com tothom sap, és la millor. Sense discussió. I no és l'actual. La JUSTÍCIA NOSTRA seria una justícia equànime, equilibrada, justa, generosa, magnificent, estricta, prudent, respectuosa; en dues paraules, una justícia cristiana i moderna. I no una justícia pagana, atea i ressentida. Quina pena, comprovar que alguns jutges socialistes ressentits van contra nosaltres per revenja! Algun dia se’n penediran d’això!

Educació i humanitats


Portem als valencians a les més altes cotes del progrés mitjançant l'aposta total per l'ensenyament públic. I ho fem amb el nostre lema irrenunciable: EDUCACIÓ I HUMANITATS. Gràcies a l’esforç educatiu dels nostres líders i a la categoria humana que ens caracteritza pròpiament a nosaltres, dotarem a la nostra democràcia d’un nivell mai vist a tot l’Occident. Tant és així, que la nostra autoestima, dins de la natural modèstia, se’ns surt per tots els porus! Fins i tot estem legitimats per a donar lliçons de democràcia.I no volem ometre ací una sincera lloança a la noble professió periodística, amb la que treballem en estreta col·laboració: