Protagonista del quinquenni


Tothom coincideix: "el candidat més superguai d’Occident", "el sentinella d’Occident"... No cap dubte que el protagonista de la vida nacional dels últims anys és un home que, precisament per la seua importància, té grans enemics. Enemics confabulats amb forces malignes que intenten per totes les vies destruir-lo, encara que siga a costa de la seua pròpia vida.

Sort que Francisco Camps és indestructible. Com el propi Partit Popular que ell comanda, que sempre ix indemne –i no sols indemne: guanyador– de totes les batalles.

Últim itinerari del protagonista:

I el miracle és que tot això ho aconsegueix només amb la seua honradesa i el seu sentit comú. Un líder per a 5 milions de valencians i gratis total!

Inigualables


La Comunitat Autònoma Espanyola Valenciana és coneguda a tot el món pel respecte que infon el seu govern del Partit Popular. Un respecte guanyat a pols per la trajectòria que portem des de fa 16 anys (20 en el cas de la capital València), i que ha aixecat aquest país, perdó, aquesta comunitat, fins a límits mai vistos abans. Sense dubte, i tal com el nostre President va avançar amb la seua visió de líder i de futur, anem més depressa que ningú altre al món.

A diferencia del govern del dissolut i malgastador Zapatero, nosaltres tenim motius per a poder parlar, amb orgull, de la confiança que el poble valencià -tan exigent i puntillós en qüestions polítiques i participatives- diposita contínuament sobre el nostre partit. Una confiança que mai no es veu defraudada, perquè només ens guia el benestar dels valencians i la seua eterna prosperitat.

L’esquerra confon el treball seriós del nostre govern amb el pillatge i la corrupció. Per això admiren Chávez, o Gadaffi, o Castro o el tripartit. Però a diferència de Chávez o Gadaffi o Castro, nosaltres no confonem el país amb el nostre ‘cortijo’, no confonem la democràcia amb els nostres interessos particulars ni confonem la política amb les nostres martingales inconfessables. No confonem l’eficàcia comprovada al llarg de tants anys amb la burda manipulació. El nostre govern no confon ni confondrà mai les majories absolutes amb “la gracia de Dios”. Per això estem cridats a romandre in saecula saeculorum al front d’aquest poble tan noble i que només té un destí: ofrenar noves glòries a Espanya!

A diferencia del tripartit, nosaltres no som una banda de senyorets autoritaris, prepotents, intolerants, maleducats i antidemocràtics. Ens conduïm amb educació, respecte i sensibilitat.

I admetem les crítiques. Sempre. Les crítiques ens serveixen per a millorar.

Ens comportem amb sinceritat política, amb transparència. Les mentides les problamen uns altres. Nosaltres mai no entrarem en eixe joc. Perquè ens preocupen les persones del carrer, la gent i el seu benestar diari. Sense mentides ni enganys ni maniobres fosques.

Igualment d’exemplar és la coherència dels que guien la nostra actuació. I l'honestedat de mantenir una posició sense pressions de 'ningú'.

la coherència:


l'honestedat:


Això no lleva perquè de tant en tant no ens tirem una maneta entre nosaltres. Quan cal. Perquè si no ens ajudàrem els uns als altres, si no miràrem pels nostres amics de l'ànima als quals debem tant, i si no creàrem oportunitats per als sants emprenedors, no seríem dignes de ser acceptats com la gran ‘família’ que som. Tenim molt present que ‘és de ben nascuts ser ben agraïts’.

Els nostres vincles són indestructibles. I en conseqüència, el món ens mira amb admiració i se sorprèn en veure com tothom se’ns vol acostar. I quina culpa tenim, si som els millors?

Etcètera


Efectivitat.
Solucions.
Transversalitat.
Honestedat.
Respecte.
Generositat.
Justícia.
Equanimitat.
Patriotisme.
Sensibilitat.