Honestedat


Ara que s’acosten les eleccions resultarà molt interessant que els valencians coneguen les virtuts i les capacitats que a diari despleguem des dels diferents governs del partit popular. Primera bandera que podem exhibir: l’honestedat. Virtut que practiquem tots els dies, a tota hora i en totes parts. I gràcies a la qual la nostra regió és un paradís per a viure, treballar i conviure.

ni el chorrito del Maneken Pis


No nos duelen prendas (heu escoltat l'Alfonso Grau?): som un exemple d’honestedat proactiva (proactivitat: presa d’iniciatives meditades acuradament i seleccionades per a desenvolupar accions creatives i audaces que generen millores) i el destí ha volgut que tots els altres governs i partits vulguen mirar-se al nostre espill i vulguen imitar la nostra actitud quotidiana devant qualsevol fet. Mantenint una total coherència (sempre, en tot moment i condició). La fidelitat a aquest principi d'honestedat és sagrada per al partit popular. I la coherència demostrada al llarg dels temps avala aquesta sacralitat, practicada des del President fins a l'últim mico. Marca de fàbrica.


Regeneració


En aquesta carrera sense fons que és la bona governança, nosaltres, el partit popular, el més popular dels partits de tot el món, ens avancem a tots els nostres adversaris i proclamem ben fort que farem bandera també de la regeneració. I anem a ser belicosos amb aquest tema: ja n’hi ha prou d’aprofitats, de sinvergüences i de lladres que aprofiten la seua ocupació de servidors públics per a enriquir-se i enriquir a la seua família i als seus amics. Aquesta colla d'impresentables ho tenen francament cru amb nosaltres, amb el partit popular, el més popular dels partits de tot el món. I amb el president més popular, per descomptat, de tot el món. El que triomfa perquè és el més hàbil. El més estimat perquè és el més treballador. Per això el líder nacional se’l mira i no se’l troba.

Transparència

També, com no, podem presumir de transparència, l’altra gran qualitat que adorna els governs democràtics. I entre ells, el més democràtic de tots: el nostre, el del partit popular, el més popular dels partits de tot el món.

Obres són amors


Ja deien els nostres avantpassats que ‘obras son amores’. Doncs bé, com que nosaltres ens estimem per damunt de tot al poble treballador i després a la terra valenciana, vet ací algunes proves palpables d’aquest amor sense límits. L'extraordinària Ciutat de les Arts en seria un. Les promeses complides en infraestructures educatives una vegada i una altra en seria un altre exemple. El compromís amb els valencians il·lustres en seria un tercer exemple. Visca València!

Foteses


Fruslerías, o futilidades, que dirà algú. Però no. La Comunitat Autònoma Valenciana Espanyola està més forta que mai per l'enorme quantitat d'equipaments de tot tipus que s'han fet al llarg i ample de tot el nostre territori. Durant aquests últims anys s'ha realitzat el major esforç inversor en tota la història de la Comunitat Autònoma Valenciana Espanyola, i sempre atenent les necessitats de tot el conjunt del territori, per al present i el futur de les generacions futures. La Comunitat Autònoma Valenciana Espanyola està més preparada que mai per a qualsevol situació, independentment del moment que visquem. Per això la Comunitat Autònoma Valenciana Espanyola serveix com a referent per a la resta d'Espanya: perquè ha sabut com orientar tot el seu esforç inversor i els seus pressupostos.

Creiem en la vertebració del territori i en la igualtat d'oportunitats de tots els ciutadans. Per això les inversions s'han distribuït per a apropar el projecte de modernitat i de futur de la Comunitat Autònoma Valenciana Espanyola de manera homogènia i coherent, en un ingent esforç inversor en escoles, hospitals, infraestructures, carreteres, depuradores, habitatge, en definitiva, en tot allò que hem volgut fer a la nostra Comunitat Autònoma Valenciana Espanyola per anar modernitzant en qualsevol comarca, en qualsevol província, en tota ella.