Uns fets


Els fets esdevinguts a la Comunitat Autònoma Espanyola Valenciana en aquesta darrera època no vénen sinó a ratificar el lideratge que l’orquestra fantàstica del nostre benvolgut poble valencià, dirigit per l’extraordinària banda de grans mestres del partit popular i per l’egrègia batuta inqüestionable del seu líder Francisco Camps, està mostrant al món sencer. I, no s’oblide, en particular també l’està mostrant a tots els espanyols: perquè la pròxima etapa de conquesta serà l’expulsió dels malignes socialistes del Govern central per a fer de la pàtria comuna anomenada Espanya la RESERVA ESPIRITUAL I MATERIAL D’OCCIDENT. Visca la Comunitat Autònoma Espanyola Valenciana!

Un temps


El temps que estem vivint a la Comunitat Autònoma Espanyola Valenciana és d’una importància colossal. Estem descobrint, tan ràpidament com inexorablement, els potencials d’un poble decidit a ser el primer entre tots els pobles, un poble que se sent unit als seus dirigents, que se sap partícip de les immenses fites i dels enormes guanys que els governants valencians del partit popular, sota el comandament del grandiós cabdill Francisco Camps, estan aconseguint un dia rere un altre. Són els fonaments essencials d’un noble futur en què la pàtria valenciana serà, per fi, una, gran i lliure!

Un país


És per tot això que està passant i que estem vivint els valencians, que podem estar orgullosos del nostre país. Perquè per al partit popular, el ciutadà és no sols el centre del nostre discurs sinó també és l’autor del mateix. Si nosaltres actuem correctament és perquè escoltem i atenem les preocupacions reals de la gent. Així, tenim grans idees, un gran sentit polític, molta honestedat i molt de treball. I tenim l’honradesa dels nostres dirigents, la valentia dels nostres governants (recordeu: sempre del partit popular), que dia a dia es baten el coure i es deixen la pell per tots els racons de la Comunitat Autònoma Valenciana Espanyola, per a buscar el major benestar possible del nostre benvolgut poble.