El jorn dels miserables


SR. JUTGE:

A la vista dels esdeveniments succeïts el passat 22 de maig de 2011 i de l'avanç imparable de les forces de l'esquerra, l'autor ha decidit suïcidar-se. I no hi ha res més que parlar.

Adéu

Honor a Francisco, Paula, Juan, Rita, Carlos, Alfonso, Milagrosa, José María, Sonia, Soraya, Federico, José Joaquín, Ricardo, Esperanza, Mariano, Vicente, Esteban, Mª Dolores, Angélica... i tutti quanti!

Conclusió


En fi, ja hem demostrat sobradament que els nostres equips i els nostres líders són els millors als que pot aspirar el poble. I el poble, savi com és, sabrà recompensar la nostra dedicació i esforços.

--> Per l’educació pública, veritable viver de bons ciutadans.
--> Per les enormes inversions en la Comunitat Autònoma Valenciana Espanyola. Justament al revés que el nefast govern Zapatero.
--> Per dedicar els impostos a dotar a la población dels millors serveis públics possibles.
--> Per la seriositat a l’hora de valorar el nostre futur econòmic.
--> Pel respecte més profund a les víctimes. A totes.
--> Per la racionalització de la despesa en tots els projectes: mirem fins a l’últim cèntim d’euro!
--> Per no destinar ni un cèntim d’euro a cap cosa inútil.
--> Per l’honradesa del nostre partit.
--> Per l’honradesa de tots els líders del nostre partit.
--> Per l’honradesa de tots els càrrecs pública del nostre partit.
--> Per l’equilibri informatiu i pel dret a la información del poble.
--> Per procurar la igualtat d’oportunitats per a totes les forces polítiques.
--> Per la millor televisió pública d’Espanya (segons algunes fonts, la millor d’Europa, i segons unes altres, de tot el món!). La més imparcial.
--> Pel compliment abundós de totes les nostres promeses electorals.
--> Per l’exquisida consideració cap als que no pensen com nosaltres: pura sensibilitat.
--> Pel puntual pagament a totes les empreses que treballen per al Conselli en definitiva per a tots els valencians.
--> Per posar en marxa les infraestructures imprescindibles, en el moment oportú.
--> Per les ajudes incondicionals a les famílies necessitades.
--> Per la coherència demostrada en els grans projectes que hem tirat endavant.
--> Per la máxima transparencia, un estil que practiquem tots els dies.
--> Per la fidelitat a l’ideal d’uns serveis socials de qualitat a l’abast de tota la població.
--> Per la dedicació indubtable als dependents.
--> Pel nostre lideratge absolut en l’aplicació de la Llei de Dependència.
--> Pel respecte total a la justicia com a pilar bàsic de l’Estat de Dret.
--> Per la col·laboració, constant i incontestable, amb tots els òrgans judicials. Encara que ens perjudique (que ja és difícil).
--> Per l’escrupolós joc net amb l’oposició: la respectabilitat dels rivals és sagrada.
--> Per les obres ben fetes que permeten que la societat funcione a la perfecció.
--> Pel desvetllament en dotar de tots els mitjans a la sanitat, fins i tot els més petits.
--> Per l’educació integral dels nostres joves a les escoles públiques.
--> Per la defensa a ultrança de la societat laica que som i voler continuar sent.
--> Per la lleialtat institucional alhora que per la creença en la llibertat religiosa: sense cap favoritisme.
--> Pel suport a l’entramat empresarial: especialment al més petit, el dels barris.
--> Per la consideració a tots els col·lectius socials quan prenem les nostres decisions.
--> Per estendre els serveis públics a tota, però tota tota, la població.
--> Per la inversió descomunal, mai vista abans, en infraestructures educatives.
--> Per la valentia i enteresa dels nostres líders, tot un exemple per als ciutadans.http://www.blogger.com/img/blank.gif
--> Pel sometiment conscient a les sacrosantes normes democràtiques.
--> Per l’honradesa, bonhomia, dignitat i valentia del nostre líder màxim.

AQUESTS SÓN ELS NOSTRES LÍDERS

Uns fets


Els fets esdevinguts a la Comunitat Autònoma Espanyola Valenciana en aquesta darrera època no vénen sinó a ratificar el lideratge que l’orquestra fantàstica del nostre benvolgut poble valencià, dirigit per l’extraordinària banda de grans mestres del partit popular i per l’egrègia batuta inqüestionable del seu líder Francisco Camps, està mostrant al món sencer. I, no s’oblide, en particular també l’està mostrant a tots els espanyols: perquè la pròxima etapa de conquesta serà l’expulsió dels malignes socialistes del Govern central per a fer de la pàtria comuna anomenada Espanya la RESERVA ESPIRITUAL I MATERIAL D’OCCIDENT. Visca la Comunitat Autònoma Espanyola Valenciana!

Un temps


El temps que estem vivint a la Comunitat Autònoma Espanyola Valenciana és d’una importància colossal. Estem descobrint, tan ràpidament com inexorablement, els potencials d’un poble decidit a ser el primer entre tots els pobles, un poble que se sent unit als seus dirigents, que se sap partícip de les immenses fites i dels enormes guanys que els governants valencians del partit popular, sota el comandament del grandiós cabdill Francisco Camps, estan aconseguint un dia rere un altre. Són els fonaments essencials d’un noble futur en què la pàtria valenciana serà, per fi, una, gran i lliure!

Un país


És per tot això que està passant i que estem vivint els valencians, que podem estar orgullosos del nostre país. Perquè per al partit popular, el ciutadà és no sols el centre del nostre discurs sinó també és l’autor del mateix. Si nosaltres actuem correctament és perquè escoltem i atenem les preocupacions reals de la gent. Així, tenim grans idees, un gran sentit polític, molta honestedat i molt de treball. I tenim l’honradesa dels nostres dirigents, la valentia dels nostres governants (recordeu: sempre del partit popular), que dia a dia es baten el coure i es deixen la pell per tots els racons de la Comunitat Autònoma Valenciana Espanyola, per a buscar el major benestar possible del nostre benvolgut poble.

Honestedat


Ara que s’acosten les eleccions resultarà molt interessant que els valencians coneguen les virtuts i les capacitats que a diari despleguem des dels diferents governs del partit popular. Primera bandera que podem exhibir: l’honestedat. Virtut que practiquem tots els dies, a tota hora i en totes parts. I gràcies a la qual la nostra regió és un paradís per a viure, treballar i conviure.

ni el chorrito del Maneken Pis


No nos duelen prendas (heu escoltat l'Alfonso Grau?): som un exemple d’honestedat proactiva (proactivitat: presa d’iniciatives meditades acuradament i seleccionades per a desenvolupar accions creatives i audaces que generen millores) i el destí ha volgut que tots els altres governs i partits vulguen mirar-se al nostre espill i vulguen imitar la nostra actitud quotidiana devant qualsevol fet. Mantenint una total coherència (sempre, en tot moment i condició). La fidelitat a aquest principi d'honestedat és sagrada per al partit popular. I la coherència demostrada al llarg dels temps avala aquesta sacralitat, practicada des del President fins a l'últim mico. Marca de fàbrica.


Regeneració


En aquesta carrera sense fons que és la bona governança, nosaltres, el partit popular, el més popular dels partits de tot el món, ens avancem a tots els nostres adversaris i proclamem ben fort que farem bandera també de la regeneració. I anem a ser belicosos amb aquest tema: ja n’hi ha prou d’aprofitats, de sinvergüences i de lladres que aprofiten la seua ocupació de servidors públics per a enriquir-se i enriquir a la seua família i als seus amics. Aquesta colla d'impresentables ho tenen francament cru amb nosaltres, amb el partit popular, el més popular dels partits de tot el món. I amb el president més popular, per descomptat, de tot el món. El que triomfa perquè és el més hàbil. El més estimat perquè és el més treballador. Per això el líder nacional se’l mira i no se’l troba.

Transparència

També, com no, podem presumir de transparència, l’altra gran qualitat que adorna els governs democràtics. I entre ells, el més democràtic de tots: el nostre, el del partit popular, el més popular dels partits de tot el món.

Obres són amors


Ja deien els nostres avantpassats que ‘obras son amores’. Doncs bé, com que nosaltres ens estimem per damunt de tot al poble treballador i després a la terra valenciana, vet ací algunes proves palpables d’aquest amor sense límits. L'extraordinària Ciutat de les Arts en seria un. Les promeses complides en infraestructures educatives una vegada i una altra en seria un altre exemple. El compromís amb els valencians il·lustres en seria un tercer exemple. Visca València!

Foteses


Fruslerías, o futilidades, que dirà algú. Però no. La Comunitat Autònoma Valenciana Espanyola està més forta que mai per l'enorme quantitat d'equipaments de tot tipus que s'han fet al llarg i ample de tot el nostre territori. Durant aquests últims anys s'ha realitzat el major esforç inversor en tota la història de la Comunitat Autònoma Valenciana Espanyola, i sempre atenent les necessitats de tot el conjunt del territori, per al present i el futur de les generacions futures. La Comunitat Autònoma Valenciana Espanyola està més preparada que mai per a qualsevol situació, independentment del moment que visquem. Per això la Comunitat Autònoma Valenciana Espanyola serveix com a referent per a la resta d'Espanya: perquè ha sabut com orientar tot el seu esforç inversor i els seus pressupostos.

Creiem en la vertebració del territori i en la igualtat d'oportunitats de tots els ciutadans. Per això les inversions s'han distribuït per a apropar el projecte de modernitat i de futur de la Comunitat Autònoma Valenciana Espanyola de manera homogènia i coherent, en un ingent esforç inversor en escoles, hospitals, infraestructures, carreteres, depuradores, habitatge, en definitiva, en tot allò que hem volgut fer a la nostra Comunitat Autònoma Valenciana Espanyola per anar modernitzant en qualsevol comarca, en qualsevol província, en tota ella.

Protagonista del quinquenni


Tothom coincideix: "el candidat més superguai d’Occident", "el sentinella d’Occident"... No cap dubte que el protagonista de la vida nacional dels últims anys és un home que, precisament per la seua importància, té grans enemics. Enemics confabulats amb forces malignes que intenten per totes les vies destruir-lo, encara que siga a costa de la seua pròpia vida.

Sort que Francisco Camps és indestructible. Com el propi Partit Popular que ell comanda, que sempre ix indemne –i no sols indemne: guanyador– de totes les batalles.

Últim itinerari del protagonista:

I el miracle és que tot això ho aconsegueix només amb la seua honradesa i el seu sentit comú. Un líder per a 5 milions de valencians i gratis total!

Inigualables


La Comunitat Autònoma Espanyola Valenciana és coneguda a tot el món pel respecte que infon el seu govern del Partit Popular. Un respecte guanyat a pols per la trajectòria que portem des de fa 16 anys (20 en el cas de la capital València), i que ha aixecat aquest país, perdó, aquesta comunitat, fins a límits mai vistos abans. Sense dubte, i tal com el nostre President va avançar amb la seua visió de líder i de futur, anem més depressa que ningú altre al món.

A diferencia del govern del dissolut i malgastador Zapatero, nosaltres tenim motius per a poder parlar, amb orgull, de la confiança que el poble valencià -tan exigent i puntillós en qüestions polítiques i participatives- diposita contínuament sobre el nostre partit. Una confiança que mai no es veu defraudada, perquè només ens guia el benestar dels valencians i la seua eterna prosperitat.

L’esquerra confon el treball seriós del nostre govern amb el pillatge i la corrupció. Per això admiren Chávez, o Gadaffi, o Castro o el tripartit. Però a diferència de Chávez o Gadaffi o Castro, nosaltres no confonem el país amb el nostre ‘cortijo’, no confonem la democràcia amb els nostres interessos particulars ni confonem la política amb les nostres martingales inconfessables. No confonem l’eficàcia comprovada al llarg de tants anys amb la burda manipulació. El nostre govern no confon ni confondrà mai les majories absolutes amb “la gracia de Dios”. Per això estem cridats a romandre in saecula saeculorum al front d’aquest poble tan noble i que només té un destí: ofrenar noves glòries a Espanya!

A diferencia del tripartit, nosaltres no som una banda de senyorets autoritaris, prepotents, intolerants, maleducats i antidemocràtics. Ens conduïm amb educació, respecte i sensibilitat.

I admetem les crítiques. Sempre. Les crítiques ens serveixen per a millorar.

Ens comportem amb sinceritat política, amb transparència. Les mentides les problamen uns altres. Nosaltres mai no entrarem en eixe joc. Perquè ens preocupen les persones del carrer, la gent i el seu benestar diari. Sense mentides ni enganys ni maniobres fosques.

Igualment d’exemplar és la coherència dels que guien la nostra actuació. I l'honestedat de mantenir una posició sense pressions de 'ningú'.

la coherència:


l'honestedat:


Això no lleva perquè de tant en tant no ens tirem una maneta entre nosaltres. Quan cal. Perquè si no ens ajudàrem els uns als altres, si no miràrem pels nostres amics de l'ànima als quals debem tant, i si no creàrem oportunitats per als sants emprenedors, no seríem dignes de ser acceptats com la gran ‘família’ que som. Tenim molt present que ‘és de ben nascuts ser ben agraïts’.

Els nostres vincles són indestructibles. I en conseqüència, el món ens mira amb admiració i se sorprèn en veure com tothom se’ns vol acostar. I quina culpa tenim, si som els millors?

Etcètera


Efectivitat.
Solucions.
Transversalitat.
Honestedat.
Respecte.
Generositat.
Justícia.
Equanimitat.
Patriotisme.
Sensibilitat.

Brigada anticorrupció


En una més de les innombrables mesures que hem pres des del nostre Partit Polític Popular per a la regeneració de la nació, hem impulsat i creat la BRIGADA ANTICORRUPCIÓ amb el noble objectiu de tallar d'arrel i en sec totes les males pràctiques que s'estan duent a terme a Espanya, i que s'estan perpetrant especialment a la nostra Comunitat Autònoma Espanyola Valenciana per culpa de Zapatero. No tindrem pietat amb aquests delinqüents corruptes que estan socavant les arrels morals de la nostra pàtria i les essències més pures de la nostra societat. Acabaran tots jutjats i condemnats per aprofitar-se de la seua posició política per a créixer i fer créixer a les seues famílies i amistats. Caiga qui caiga!

Pla confiança

Com ja és ben sabut fins a l'últim racó d'Espanya –què dic d’Espanya: d’Europa!–, gràcies a Zapatero la deriva de la sagrada nació és caòtica, el rumb està definitivament perdut i les dramàtiques bandades que pateix la nau amenacen la vida de la nostra unitat de destí en l'universal. Ens dirigim directament al caos, si no tallem amb valentia aquest gravíssim problema que posa la nostra pàtria en perill imminent d’extinció. Ara és el moment d'aixecar esperances d'un futur millor, un futur que arribarà amb nosaltres i amb el nostre fantàstic... PLA CONFIANÇA! La nostra manera d'ofrenar noves glòries a Espanya! Què dic a Espanya: a Europa!

Valencians! Deixeu-vos dur en braços de la nostra puixança! Valencians, tingueu memòria! Amb el nostre comandament, el salt cap endavant que donarà la comunitat serà tan gran que podríem xafar la lluna. Estem en un moment decisiu, en què la unitat permanent, ferma i indestructible del nostre partit popular permetrà prestar el millor servei als ciutadans, que al·lucinaran (si és que no estan al·lucinats ja) en veure on els portem: líders en ocupació... pública, primers en Dependència, paladins en llengua autòctona, destacats en medi ambient, matrícula en sanitat, excel·lència en educació, model en floricultura. I, amb el nostre mascaró de proa, campeons en cultura! Tenim líders exemplars i amb un expedient brillantíssim!

Xe, feu-nos cas! Perquè nosaltres som intel·ligents, audaços, llestos com ningú!

Tot el contrari que el govern de Zapatero. ¿Què podem esperar d’un govern i un partit socialista que ens margina, ens odia i ens vol fer desaparèixer de la faç de la terra?

Justícia nostra


La justícia és la concepció que cada època i cada civilització tenen sobre el bé comú i el sentit de les seues normes jurídiques. Doncs bé, nosaltres tenim la nostra, que com tothom sap, és la millor. Sense discussió. I no és l'actual. La JUSTÍCIA NOSTRA seria una justícia equànime, equilibrada, justa, generosa, magnificent, estricta, prudent, respectuosa; en dues paraules, una justícia cristiana i moderna. I no una justícia pagana, atea i ressentida. Quina pena, comprovar que alguns jutges socialistes ressentits van contra nosaltres per revenja! Algun dia se’n penediran d’això!

Educació i humanitats


Portem als valencians a les més altes cotes del progrés mitjançant l'aposta total per l'ensenyament públic. I ho fem amb el nostre lema irrenunciable: EDUCACIÓ I HUMANITATS. Gràcies a l’esforç educatiu dels nostres líders i a la categoria humana que ens caracteritza pròpiament a nosaltres, dotarem a la nostra democràcia d’un nivell mai vist a tot l’Occident. Tant és així, que la nostra autoestima, dins de la natural modèstia, se’ns surt per tots els porus! Fins i tot estem legitimats per a donar lliçons de democràcia.I no volem ometre ací una sincera lloança a la noble professió periodística, amb la que treballem en estreta col·laboració: