Poti-poti quotidià


Respecte al pla d’El Cabanyal, hem hagut de fer alguns reajustos, però ara serem més eficaços i ràpids.

Poc a poc aconseguint el nostre propòsit d’ajudar a impulsar els negocis a la CV. Mireu Orpesa, per exemple. O el sector de les guarderies. I què dir de l'oci mesclat amb l'esport? Tot un èxit. Finalment, el sector de la medicina.

A Dénia ja es va notant que alguna cosa està canviant...

En la línia de millorar el benestar dels valencians, anem fent passets: més habitatges, més arbres, més inversions, més esport.

Tal com indica el nostre programa inequívocament, reivindiquem la ciutat amable, les zones verdes, l'estalvi energètic, la mobilitat sostenible, el transport urbà racional, la transparència: que no tornen a dir que no informem sobre la visita pontifical, o sobre l’impacte del circuit, el desenvolupament industrial respectuós, la protecció estricta del territori així com la dels parcs naturals, o la tradicional pesca valenciana.

I, a manera de resum del nostre poder econòmic, quatre extraordinàries notícies: Ens situem entre els millors. Ampliem capital per a la millor informació. Fem que baixen els impostos. Tothom sap que som coherents i justos en les nostres demandes.

Així doncs, és una vertadera llàstima que Zapatero s’oblide dels valencians. "¡Váyase, señor Zapatero!"