Una força imparable


Hi ha gent que no sap què fer i es llença al carrer per no res! Però de veritat pensen que aconseguiran doblegar-nos a còpia de protestes?

Però si el nostre partit representa un model imparable al que s’apunta cada dia més gent! I no és estrany: per exemple, a l’hora de treballar amb la pasta, som uns cracks! L'economia se'ns dóna de meravella i ningú no tindrà mai una queixa.

Si creiem fermament en la cultura com a part essencial del desenvolupament humà.

Si el nostre estendard cultural continua sorprenent a propis i estranys, perquè està basat en un funcionament sòlid, beneït reiteradament pel favor del públic.

I què dir de l’Ajuntament del cap i casal! Podem estar ben orgullosos d’un consistori que porta els comptes al dia i sense cap problema. I sempre mirant de no tirar els diners. A l'igual que la gestió de les llicències d'obres. A l'igual que les excel·lents relacions internacionals. O a l'igual que les activitats pensades per a la diversió i formació de nens i joves...

Sort que n’hi ha qui valora els nostres esforços i es comporta conseqüentment... És la vertadera societat civil, que sí que contribueix al progrés de la nostra regió!