Raons per a una vaga


Hi ha tantíssimes raons per a una vaga! Però podem resumir-les en una: Zapatero. Com tot el món sap, la situació actual de deteriorament de la justícia, a l’igual que passa amb l’economia, es deu únicament a la desídia de Zapatero, a la insolvència de Zapatero, a la mala gestió de Zapatero. Com restar cecs i impassibles davant aquesta penosa realitat? Com no rebel·lar-se contra un tio que en menys de 5 anys enfonsa l'economia, la justícia, la sanitat...?

Per la seua culpa, patim penúries sin cuento amb el personal i mancances sin cuento de material, queden casos sense resoldre, l’urbanisme pateix atacs brutals i qui sap si no acabarà enfonsant-se tot el sector. En ocasions, ens fan aparèixer com uns dèspotes, quan res s’allunya tant de la realitat. Ens toca donar informació a la gent (veges tu per a què la voldran!) o veure com alguns podran reobrir fàcilment les ferides del passat. Veurem si la justícia és capaç de posar ferms a alguns energúmens que no respecten la democràcia, com també esperem que pose al seu lloc a tota eixa gent... és que no es cansen mai?

Però el pitjor de tot és l’adoctrinament que haurem de suportar. I què trist, que no hem pogut rebentar-lo com calia. I què trist: ara què farem? I què trist: com recuperarem la llibertat de fer el que ens rote? En fi, sort que ha quedat molt clar, com diu el nostre President en una més de les seues frases cèlebres, que la sentència és un VARAPALO per a Zapatero:
I sort, també, que alguns alts representants encara conserven el seny i saben quin és el seu lloc.