Acció pública


Malgrat tots els entrebancs del Gobierno de Zapatero que ens odia, de la policia que ens persegueix, del jutges que ens volen empaperar, de l’Europa que ens enveja, resulten inapel·lables les conseqüències positives de l’acció pública del govern valencià.

Aixi, per exemple, és una gran satisfacció poder dir que els nostres subministradors estan encantats, que les obres públiques van a un ritme inigualable, ja que aquest és un tema en el que no descansem, que els serveis conformen un sector al que dediquem els esforços que nega el Gobierno de Zapatero, o que si parlem de transparència, ningú pot venir a donar-nos lliçons.

Passa igual que amb la millora imparable del nostre sistema democràtic: perquè les generacions futures hi troben una societat millor, i confien plenament en els representants de la voluntat popular.

Vet ací, per exemple, el seriossísim treball per a fer de València el millor destí turístic, amb la bandera d’un o dos esports populars que estan de moda, sense oblidar els milers de turistes que vindran via Castelló (clar que hem d’estar preparats: si fallen les previsions, ja sabeu de qui és la culpa... De Zapatero).

Vet ací el fortíssim impuls de la cultura a tots els nivells: la música, amb tota una Ciutat dedicada a ella i el millor coliseu del món, la nina dels nostres ulls culturals, o, en l’acostumada cita de primavera, el món editorial i literari.