...continuació...


A més del nostre compromís inel·ludible amb l’interès general, continuem dissenyant l’urbanisme que necessiteu els valencians (cas de La Núcia i cas de Catarroja), continuem fent política amb majúscules, una política incontestable –per contundent– i que es basa en dir la veritat sempre, per dur que resulte a alguns. I, naturalment, tot amb el vist-i-plau assegurat de la Justícia!

Continuem (a diferència del que fa Zapatero) lluitant contra l’atur i lluitant contra la inseguretat en el treball.

Continuem imprimint un ritme imparable als grans projectes, així com a les economies familiars.... dels nostres responsables.

Continuem vetlant per la salut i el benestar de la població, per l’extensió de l’educació en valencià, cada dia més universal, perquè hem ‘trobat’ el camí i no cal que ningú ens l’explique... Per cert, que no pensen tots els ‘gilipolles’ i traïdors que anem a permetre que ens donen lliçons.

Continuem, incansables, creant infraestructures vitals per al coneixement d’idiomes, continuem lluitant contra el fracàs escolar, i continuarem invertint en totes aquestes i altres necessitats de l’ensenyament, ja que ens hem trobat per sorpresa amb nous i suculents ingressos.

Continuem fent divisa innegociable de l’atenció social, amb escrupulosa cura de la problemàtica femenina.


Continuem atenent els transports públics, perquè estem hipersensibilitzats després d’aquell trist incident de fa un temps, i continuem ocupant-nos de les ajudes a la premsa, o de la cura dels espais urbans emblemàtics i del valuós patrimoni rural que tenim.

I continuem ultimant la norma legal més ambiciosa que estimularà com ninguna la participació ciutadana.