Camí de perfecció


La perfecció és la nostra meta per a la nostra estimada Comunitat Autònoma Valenciana Espanyola. Qui busca amb perseverància la perfecció, acaba trobant-la. I nosaltres l'hem ben trobada.

Hem tingut un mes de maig magnífic: hem demostrat la nostra eficàcia al front de l’Ajuntament capitalí i el valor de la nostra gestió del mercat de treball. Perquè, al contrari que el Govern de Zapatero, que odia els valencians, nosaltres complim sempre els nostres compromisos, com a conseqüència coherent amb la imprescindible veritat que impregna tots els nostres planejaments. Ja ningú no discuteix la importància del nostre major símbol cultural davant el món, com tampoc la bondat del millor pla mai imaginat per a l’estimat Cabanyal. Hem mostrat, una vegada més, que totes les nostres actuacions són sempre fidels a la llei, que ens mou la defensa de les intitucions més sagrades, com el matrimoni o, naturalment, com la famiglia: en les seues múltiples variants i des de múltiples punts de vista. I que som campions en la lluita contra la violència de gènere. També en maig hem donat un nou impuls a la idea de l’ensenyament en valencià, gràcies a un esforç econòmic únic en Espanya, i hem optimitzat l’estructura educativa valenciana. Posem de nou a disposició de la tècnica les infraestructures més espectaculars del món. Donem a Europa un clar exemple de respecte al medi ambient. Una Europa que es rendeix sense remei a les nostres iniciatives de reactivació econòmica. Reafirmem la voluntat d’estimular la llibertat dels ciutadans en consonància amb el nostre esperit superdemocràtic, encara que no estiguen en sintonia amb la nostra ideologia, sense abandonar als que –amb bon seny– pensen com nosaltres. Apostem per la dinamització dels barris de la ciutat, per la racionalització de totes les despeses, per la multiplicació de les oportunitats a les nostres empreses.

Deixem per al final alguna cosa de política, que per a nosaltres no és sinó el noble art de treballar per una societat més democràtica, per un poble més solidari amb les classes necessitades, i de fer-ho amb plantejaments coherents i raonables. I, sobretot, amb la transparència imprescindible que es mereix la ciutadania valenciana.

L'alcaldessa de València, que no arriba als 100.000 euros a l'any, lamenta la seua dramàtica pèrdua de poder adquisitiu:


Serà per això que semblen tan preocupats aquests nobles mandataris?