Als cagamandúrries


Als cagamandúrries eixos de la banda ‘En moviment’, que demanen on són els seus diners... Però serà possible? Els diners? Els seus diners? Els diners estan on cal que estiguen! Ací estan els diners:

En el funcionament impecable de l’Administració autonòmica, en l’oci més productiu i rendible, en el desenvolupament de la típica sensibilitat musical, com molt bé s’han encarregat de proclamar els músics valencians, en les ajudes a la famiglia, en la col·laboració amb socis de luxe, en el dia a dia dels nostres representants públics, en l’estímul de la llengua pròpia per la que sentim una estima inigualable, en l’enfortiment del sistema financer valencià, fort com mai s’havia conegut, en promoure la lluminositat d’una ciutat líder del món, en les grans infraestructures que formen l’eix vertebral de la cultura i en les pròpies manifestacions culturals que ens fan ser un poble avançat, en la millora de la xarxa del Metro, combinada amb el compromís amb les millors infraestructures per a la mobilitat quotidiana, en l’obtenció de la millor aigua per als valencians, en garantir el benestar de les grans figures que engrandeixen el nom de la CV, en facilitar el treball i el confort dels nostres funcionaris, o en recuperar la relació de la ciutat amb el mar (i, com sempre, sense costar ni un euro a les arques públiques!).

I si algú creu que hi ha problemes, que mire cap al Govern d’Espanya, culpable de tots els nostres mals, i no a nosaltres, abnegats i eficients gestors que hem fet sempre els deures com toca.

Ara bé, quant a clavar les estisores... ningú com la gran alcaldessa, que (no com altres...) sí que sap com clavar-les!