Un govern imparable


A l’octubre, el govern valencià no s’ha aturat. Per a començar, remarquem una reflexió del líder popular Francisco Camps, plena de seny i d’equilibri:

I continuem amb una llarga ristra de tasques, com la nostra croada per la seguretat al transport públic. Els afanys agosarats per dotar d’ocupació a tots els valencians, la preocupació per una millor educació sexual o el respecte a les diferents expressions sexuals perquè totes hi tenen cabuda, a la nostra societat.

Una altra bona causa que guia la nostra actuació és la utilització racional dels diners, àrea en la qual no tenim rival.

Treballem pel bé de la justícia. Perquè el respecte per la justícia és un altre dels pilars dels nostres governs, conscients que no poden haver-hi interferències en el poder judicial des d’altres esferes alienes. Només així es garanteix la independència i l’efectivitat de jutges i tribunals.

Pel que respecta a l’educació, ahí està la nostra gestió. Sols s’ha de veure què estem fent i quina línia portem: no es pot baixar la guàrdia, hi cal un esforç continuat. Així veiem com qui s’esforça pot sortir de la crisi ...no com altres.

Nosaltres, conscients que tot evoluciona, també evolucionem: ara el millor suport del benestar ja no són els grans events (com era abans).

I per a acabar, una sentida apel·lació a la religiositat del poble valencià.