Benvinguda


Aquest bloc és la continuació d'aquell rústic projecte anomenat Uns fets, un temps, un país i també està basat en notícies aparegudes als mitjans de comunicació sobre el poble i el territori valencians.

Una vegada comprovat, ahir dia 27 de maig, que no en teníem prou, amb ànims renovats hem decidit començar una nova etapa bloggera.

Impossible saber què pensa eixe 74% de la població valenciana que no ha estat del costat dels vencedors. Tota aquesta gent mereix, sense dubte, el benefici de l'ídem. L'altre 26% constitueix una minoria: gruixuda, espessa i amb la paella pel mànec; però minoria al cap i a la fi.

Si calguera una justificació per a aquest treball, seria ben senzilla: l'autor s'ha tornat boig i ha decidit donar publicitat a tota notícia relativa a les propostes, iniciatives i funcionament de l'actual Govern popular -siga autonòmic o municipal- que no haja quedat ben explicada als seus mitjans de comunicació. A més, per a fer honor al fortíssim sentiment identitari del Partit Popular i a la seua ferma defensa de la llengua pròpia, el bloc estarà en català. El lloc només pretèn conformar un modest magatzem, un calaixet on acumular informació per a qui vulga consultar-la, convertint-se així en un servei complementari i ampliador de l'acció de govern.

Fins que el cor aguante.
Bonifaci Ferrer