Política i resultats


El nostre bon treball està acreditat, i si una cosa es retarda, per alguna cosa serà. Per exemple, som els que més lluitem contra la contaminació acústica.




Fem la millor televisió pública del món. Però alguns ens tenen enveja.

Planifiquem bé, no com altres. Fem gala de la nostra elegància equilibrada en els actes festius.


Ajudem al nostre equip de futbol perquè siga el millor representant de la ciutat.

Això sí, no consentim que ningú ens obligue a fer el que no volem, encara que en la moguda perguem diners. Ni consentim que ens xafen les nostres competències. I prengueu nota: sí que col·laborem amb el Govern central, però ‘lo cortés no quita lo valiente’. Sobre qüestions judicials pendents, lògicament, no volem que en vespres d’eleccions isquen a la llum sentències importants. Als desconfiats, els hem d'aclarir que, si no protegim, serà per alguna cosa. Recorrerem els despropòsits sobre les nuclears del mar, 'caiga quien caiga'. I el colmo dels colmos: qui és Europa per dir-nos el que fem malament?

Els diners són nostres i per això els manegem com volem. I si no, per a què ens serveix la majoria absoluta? El que ningú no pot evitar és algun petit desajust, de tant en tant.

Benvinguts els grans valors de la política, encara que vagen a la ‘competència’. I recolçament, sempre, als grans noms de la història. No com altres, que com a plebe que són, tenen allò que es mereixen.