La millor oferta? Nosaltres








Per a demostrar-ho, manifestem el nostre profund respecte i total compromís amb l’educació i amb la ciutadania. I amb els idiomes. I amb l’objecció de consciència. I amb l’opinió dels juristes.

En punt a esperit democràtic, ningú supera el nostre president. Gestionem les institucions com ningú, perquè sabem fer-ho. Això d’Albalat dels Sorells? Bah! Una minúcia. I quines han sigut les millors Falles de la història de l’Univers? Les de 2008!

Més exemples de la nostra eficiència: en un plis plas aprovem el pressupost a Alacant i en menys d’un minut preparem la governació, amb la mirada fixada únicament en el bé comú de tots els valencians (observeu com a la dreta sembla aguaitar el que seria el millor Síndic de Greuges possible). Som els primers en reivindicar, sense mirar qui governa a Madrid. Sempre oferim eixides honroses quan es tracta de salvar la dignitat de les Corts. Si tenim la millor televisió del món, tractem d’exportar-la. Clar que ja torna la Síndica dient que RTVV ens afavoreix. Però com és possible? Si és la tele que millor informa de tot!

Bueno, sí, es cremen contenidors, i cotxes... però com sap tothom, això és culpa de Zapatero. Que també és culpable de què amb els impostos de Fabra es pague als terroristes. I com ja va dir el líder màxim: no em digues les copes de vi que haig de beure, ni els cigarrets que m’he de fumar.

El centenari de Renau? ¿Y quién es él? ¿A qué dedica el tiempo libre?