La justícia no descansa. L’economia tampoc









I tampoc no sembla descansar alguna gent que no para d’insistir, malgrat estar ja tot claríssim. Altres recalcitrants també maregen sense desmaiar amb la llengua ...I això que a uns i altres els fem tot el buit possible.

Però per fi, tenim una sentència del Tribunal Suprem que no haguérem pensat millor nosaltres mateixos. Bé, és cert, en tenim una altra contrària que ens costarà un ull de la cara. I encara una altra, d’algun jutjat que no ens deixa purificar el mapa televisiu. I, ufff, una més, però nosaltres continuem endavant.

Si d’economia es tracta, per fi el Síndic de Comptes s’adapta a la realitat valenciana. Ahí estem: plenament competitius en l’Espanya actual. Com sempre. Donant el suport econòmic que necessiten iniciatives punteres, siga en matèria cultural, siga en l'àmbit esportiu, o siga en la reivindicació del transvasament de l'Ebre.

Encara que, mira per on, hem perdut poder adquisitiu i el deute autonòmic se'ns ha pujat a la parreta: qui tindrà la culpa d’açò, sinó Zapatero?