Sabran el que és bo


Hem de denunciar una volta més les agressions dels enemics de la Comunitat Autònoma Valenciana. Un contuberni d’antivalencians: i és igual que estiguen d’un costat o de l’altre. Doncs que escolten bé el missatge: no podran amb el nostre model de desenvolupament sostenible.

També a casa nostra tenim, inexplicablement, una plaga de protestes. Dels estudiants, sobretot dels anticatòlics i ateus, podem esperar qualsevol cosa. Però què dir de l’oposició?. Si tenim una sanitat modèlica, amb un funcionament envejat per tots, i sanejada per complet! I què dir de la Síndica de Greuges, que té fixació amb nosaltres. Fins i tot hi ha qui ens acusa de desmantellar l’assistència social, quan som un govern capdavanter en aquesta qüestió. I dos clàssics sense cap fonament: les acusacions d'abandonar la nostra llengua tan estimada, o de menysprear la cultura literària tan rica i pujant.

Els camins tortuosos de la justícia no ens deixen indiferents. Atacs pel nord i atacs pel sud, o embolics que afecten els nostres honorables.

Finalment, uns recordatoris econòmics: bona gestió a Castelló, bona gestió a Alacant, bona gestió a València, bona gestió a Benidorm, voluntat d’ajuda raonable a les Universitats o de tirar una maneta a l’esport valencià.