Frases cèlebres


Són com un punch demolidor: directes i amb efectes fulminants. Reflexions assenyades, en veu alta, que mostren la preocupació dels nostres dirigents pel bé comú i que evidencien que la seua política és una heroica dedicació a la societat durant 24 hores al dia. La producció és immensa. Vet ací uns quants exemples, per a refrescar l’estiu.

En primer lloc, la millor -sense dubte- des d’ aquella impressionant de gener de 2006, del mateix protagonista:En efecte. Coses increïbles com, per exemple:
- el nostre compromís
- impuls a l’oci ciutadà
- ajudes a l’ensenyament
- promociò de l’habitatge assequible
- protecció de la iniciativa privada

A continuació, l’elegància i finesa d’un polític i ciutadà exemplar:El president de la Diputació de Castelló
fustiga, com es mereix, al representant de
l’oposició, ajudat per la solemnitat dels
altres membres de la mesa presidencial:I unes quantes frases més:

Educació estudia crear una xarxa de col·legis públics amb la majoria de matèries en anglèsL’Arquebisbat reclama a l’alcaldessa que requalifique un carrer per a construir una esglésiaL’home dels càrrecsLa manipulació periodística inunda els informatius de Canal 9El Consell reclama al Govern altres 1.000 milions per la llei de Dependència: total 2.000La jutgessa ordena paralitzar el desballestament del metro de les 43 morts després de ser destruït amb el seu permísMagúncia va suspendre el 30 aniversari de l’agermanament per l’absència de ValènciaValència tanca un terç de les biblioteques en estiuL’alcalde impedeix que es conega el patrimoni dels edils de CastellóAlperi respon al Síndic de Greuges que la llei no li obliga a retirar els honors a Franco
Ah! Sobre això últim: com que som un govern responsable, prediquem amb l’exemple.