Altres èxits, en general


El repàs a altres activitats ens plena, com sempre, d’orgull. En sanitat som imbatibles en organització i en resultats. La cultura ens permet destacar la nostra preocupació per la llengua pròpia. En relació a benestar social, enfortim la lluita contra la pobresa i gestionem de forma equitativa els recursos públics, i tot això fa que la gent estiga cada dia més satisfeta i que rebem felicitacions per tot arreu.

La nostra concepció de la política com a via per a solucionar problemes és evident: en les institucions públiques, en les demandes tecnològiques o en la nostra relació amb les institucions sagrades (qui té un bisbe té un tresor) i les seues activitats.
Basant-nos, sempre, en el model del ciutadà exemplar per antonomàsia.

I l’economia... ai! l’economia! Si per ahí ja es diu que som un govern d’economistes consumats! Els empresaris ho reconeixen i la massa treballadora està encantada. Mantenim el dèficit autonòmic en nivells increïbles i tenim absolutament controlat el deute municipal. No gastem un euro debades i tenim uns aliats de luxe. Ja tothom sap que la crisi és culpa de Zapatero i ni nosaltres ni els nostres càrrecs tenim per què pagar el ‘pato’: fins i tot l’Ajuntament de València (el millor exemple de com fer bé les coses) ho reconeix així.