¡Viva la gente!


El PP, sempre amb la societat! I sempre a favor dels aturats, vertaders necessitats en el moment actual, a favor dels professionals, motors imparables del nostre futur, a favor de rebaixar les càrregues a les empreses que ja pateixen prou, a favor de la fantasmologia, ciència que ens aportarà grans coneixements, a favor de la investigació amb un sac de milions, a favor de la recuperació arquitectònica dels barris, a favor de les infraestructures de l’aigua, a favor del patrimoni urbà, a favor del sector automobilístic i si és de carreres millor, a favor de l’ensenyament públic i gratuït, a favor de la llibertat religiosa catòlica... a favor, permeteu-nos la metàfora, de l’elegància.

Perquè tenim un equip que, treballant junts, aconseguirem el miracle! Uns a València, altres des de Madrid: tots espentant en la mateixa direcció! Tots donant exemple i mostrant al món que, si es vol, es pot!

I el nostre líder? On és el nostre líder? Vet ací el nostre líder: en la seua capella, renovant ànims per a afrontar la lluita! A aquestes alçades, els humans ens preguntem: ¿De dónde saca pa tanto como destaca?