Compromís amb la bona governança


Com els bons pares, sempre estem atents a les necessitats dels nostres fills encara que ningú se n’adone. Si no els cuidem nosaltres, qui ho farà? Si no els eduquem nosaltres, qui ho farà? Si no els ensenyem nosaltres a comportar-se, qui ho farà? Doncs que vagen prenent nota...

Com els bons pares, cuidem de l’ecosistema que deixarem als fills: a nosaltres no se’ns acut tirar aigua al mar, com fan els catalans de Zapatero per per a no donar-nos-la als valencians. Cuidem el medi ambient complint escrupolosament els mandats de Kyoto. De la mateixa manera, vetlem per un urbanisme just i equilibrat: no hi ha res que no poguem arreglar!

Com els bons pares, som honestos i no fem política sols per als nostres interessos. No com els d’esquerres, que amaguen al personal els seus guanys i rendes reals! Tractem a tots per igual, sense favoritismes ni amiguismes: el rigor i la justícia són la nostra guia. I, molt important: no volem saber res dels violents; quede clar que, si estem disposats a delinquir, és perquè el fi ho justifica!

I tornant a ZP: com és possible que els socialistes ens vinguen una i altra vegada amb la matraca del Papa? No hem quedat ja que la culpa de tot la té Zapatero? És que no està prou clar? Quantes vegades haurem de repetir-ho?