Compromís contra la crisi


L’economia continua marcant la pauta de l’actualitat i nosaltres, compromesos amb la immediata sortida de la crisi, continuem donant exemple de racionalitat. Siga en rehabilitació dels nostres barris més emblemàtics, o en l’esport que tantes glòries i importància ens dóna, en la vigilància forestal de les nostres muntanyes, o en la contenció de la despesa sanitària, tan urgent en els moments actuals. O fins i tot en la imprescindible seguretat dels nostres líders.

A Espanya ja hem marcat fites irrepetibles. Tots es fan creus de com el poble valencià camina cap al seu futur. Regió capdavantera d’Espanya! Donant la nota! I d’entre tots els pobles valencians, Alacant: paradigma de creixement, ocupació, prosperitat, benestar, inversions, equipaments.. La millor terreta del món!

I des de l’estranger? Doncs també és lògic que es fixen en nosaltres. Perquè som un exemple de rigor i coherència. El millor dels exemples, com quedarà demostrat quan eixirem els primers de la crisi econòmica mundial.

I és que totes aquestes coses són summament importants.