Especialitats de la casa (2)


Especialistes en urbanisme: Un destorb menys; lògic, si ja ni es veu la caseta. Fem les coses a consciència, i això duu temps. En aquest cas, ho sentim profundament per Fabra. I malgrat que ho fem tan rebé, l’amenaça constant d’Europa. Què pesats!

Especialistes en medi ambient:
La seguretat, més important que no l’ecologia (esquerra). I el desenvolupament, més important que no la suficiència hídrica.


Gran idea municipal i gran aportació al desenvolupament de l’energia solar (dreta). D'altra banda, cal anar preparant la gent per a les carreres de cotxes. I malgrat que ho fem tan rebé, encara hem de patir l’enveja, la ràbia i l’antivalencianisme dels socialistes.

Especialistes en habitatge: Hem trobat la manera de reflotar el negoci constructor. I en les adjudicacions, fem esforços perquè no es demoren molt.

Especialistes en infraestructures: Hem lluitat dur per a impedir-ho, però no ha pogut ser. Sobre l'Estació d'Autobusos, a qui li importa, sinó als pobres que no poden viatjar de millor manera. I sí, una mica de mala sort en el gran estadi.

Especialistes en territori: Exaltem al màxim els valors del paisatge.