L'economia? Molt bé, gràcies


Ara que sembla que l’economia no va bé, nosaltres ens hi velluguem de manera fenomenal.

No parem d'impulsar projectes essencials. Projectes per a millorar el benestar de la societat valenciana: amb moltes cases per a viure-hi i molta aigüeta per a beure. Amb moltes ajudes per a aconseguir-ho. Projectes per als nostres majors. Impulsem iniciatives científiques d'alta volada. També la investigació de les nostres arrels històriques. No escatimem esforços per a l'esport, com és ben conegut; clar que no tots els projectes esportius són iguals. Tampoc no escatimem per a educació i col·legis. És coneguda la nostra preocupació en matèria de cultura. Impulsem la immillorable gestió de les Fundacions. Un altre tema de la nostra prioritat: la projecció valenciana en tot el món.

I naturalment, dediquem l'atenció que cal per a gaudir d'una capital en perfectes condicions.



Un dels nostres axiomes: Per als contenidors de cultura farem tots els esforços necessaris. En reparacions, en suport econòmic a l'orquestra de València, en manteniment...

I les infraestructures, siguen de transports, siguen educatives, rebran sempre l’atenció que mereixen. Ah! L'educació, eixe gran repte del nostre govern!

Qui es pot oposar a la marxa triomfal? Per a què volem transparència? El que volem és que les coses funcionen. I nosaltres funcionem. Funcionem i no entrem en discusions gratuïtes.

A més, qui diu que no informem? Menteixen! Som els més transparents! (imatge dreta). Clar que no hi falten els enemics de la pàtria, que poden ser elements europeus, o la premsa adversària amb les seues interpretacions insidioses.

Però la cruel veritat és que el Govern d’Espanya no vol col·laborar, no vol donar-nos el que és nostre. És profundament antivalencià, i no ens cansarem de denunciar-ho i de lluitar contra això. En canvi, les nostres iniciatives són envejables.