Hasta aquí hemos llegao


Celebrem el primer aniversari de la nostra victòria electoral desfent-nos d'un incordi insuportable. Perquè és molt greu el que fa aquesta dona! I per si faltava alguna cosa, aquest altre llança la seua rancúnia contra nosaltres! I el colmo dels colmos: vénen de fora a reunir-se, en la seua defensa, en la nostra cara!


Quin meset! Ens han caigut de totes bandes: ens ataquen els fiscals, alguns volen impedir que millorem els paisatges emblemàtics, uns altres ens acusen de falta de transparència, els europeus volen clavar-nos la puntilla, per ací insulten als nostres millors gestors públics, per allà pretenen invalidar la nostra política d’habitatge… Què vindrà després? Hem de corregir això. (Del primer conseller del PP que va a presó, millor no parlar-ne. A més, veieu la catadura de Zapatero, que no el vol indultar).

Per a compensar, alguns indicis permeten suposar que una figura clau de la política valenciana podrà respirar tranquil durant una temporadeta més. I és que estem tan convençuts que Fabra és innocent, que posem la mà on calga per tal de demostrar-ho.

Respecte al recurs al Constitucional pel transvasament català, alguns parlen de rendició, però no ho és. Simplement és que... ens ho hem pensat millor… Ara bé, el transvasament s'ha de construir, per molt que diguen que no és necessari. Fins i tot ja circula publicitat sobre la qüestió...

I un mes més, no podia faltar: els de sempre, protestant. I què, ja ningú no els fa cas.